Woocommerce Plugin Installatie

      Geen reacties op Woocommerce Plugin Installatie

Online Marketing Tools

Een nieuw jasje voor bol.com Nieuws eleven juni 2019 Order- en klantgegevens uit uw webshop razendsnel inlezen in SnelStart Heeft u een webshop via WooCommerce? En doet u uw boekhouding met SnelStart?

Automatisch uw webshop-bestellingen die binnenkomen inlezen in SnelStart met S-Connect Orders. S-Connect koppelt uw wordpress webshop-webshop aan uw SnelStart boekhouding. Ook klantengegevens neemt S-Connect over naar SnelStart.

Het is eventueel ook mogelijk om uw voorraad uit SnelStart te synchroniseren naar uw WooCommerce-webshop. Wij halen dan eerst uw orders op en lezen deze in, daarna halen wij uw vrije voorraad min degene die op order staan op. Hierdoor kunt u geen producten verkopen die al op order staan. Bespaar tijd en geld met efficiënt boekhouden. Razendsnel orders uitwisselen tussen uw webshop en SnelStart.

Vraag Toegang Tot De Woocommerce Intergratie Via De Online Chat

Nooit meer gegevens overtypen of foutief overnemen. Veilig information uitwisselen tussen uw webshop en SnelStart. Er komen via uw webshop persoonsgegevens binnen.

Wat Is De Beste Woocommerce Plugin Voor Jou?

Veel bestellingen binnenkrijgen in uw webshop is natuurlijk fantastisch, maar veel bestellingen betekent ook vaak een complex WordPress hosting en tijdrovend administratieproces. Een koppeling tussen uw webshop en SnelStart-administratie verhelpt dit probleem.

Dan kunt u veel gemak hebben van S-Connect. S-Connect koppelt uw webwinkel aan uw SnelStart-administratie.

Artikelen niet meer in uw webshop én SnelStart-administratie aanmaken. S-Connect Artikelen maakt artikelen die in uw webshop, maar nog niet in SnelStart staan, automatisch aan. In S-Connect stelt u zelf in welk veld in SnelStart de WooCommerce-artikelcode bevat. Ook zoekt S-Connect Artikel de artikelen in SnelStart op met de artikelcode.

  • Je kan prijzen en munteenheden aanpassen met instruments voor multi-currency, formats voor prijzen aanpassen en groothandelsprijzen bieden.
  • Transformeer het winkelkarretje en het afrekenproces door middel van kernvelden, afrekenprijzen en “maak winkelkarretje leeg”-knoppen.
  • Pas producten aan met features voor afbeeldingen bij producten, enter-velden en nog veel meer.
  • Het biedt je een veel geavanceerdere online winkel-ervaring zonder dat je various plugins of een nieuw thema moet installeren.

S-Connect is een veilige verbinding tussen uw webshop en SnelStart-administratie. WordPress Data slingert nergens meer rond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *