Woocommerce Of Shopify? Welk Platform Moet Ik Kiezen?

Zoals je kunt zien, is de lijst met functies vrij lang. woocommerce En dat is alleen maar krassen op het oppervlak.

Woocommerce Vs Andere Systemen

Het gemak van uw web site-aanpassing hangt af van het WordPress hosting-thema dat u kiest. Wat betreft het toevoegen van producten is het vergelijkbaar met het maken van een bericht of pagina op WordPress. Het enige wat u hoeft te doen is een producttitel maken, de beschrijving inspreken en een categorie bepalen. Het gedeelte Productgegevens komt in beeld als u specifiek over uw product wilt weten.

De configuratiemodule begeleidt u door de details, zoals verzending, producten toevoegen, belastingen en bedrijfsgegevens. Het WordPress-dashboard onthult vervolgens de tabbladen WooCommerce en Producten aan de linkerkant. Dit werkt goed, omdat alle functies in één gebied zijn samengevoegd. De tabbladen openen instellingen voor zaken als bestellingen, kortingsbonnen, rapporten en instellingen. U ziet ook opties voor het toevoegen van producten, het instellen van categorieën en het beheren van kenmerken.

Huidige WordPress-gebruikers zouden hier geen problemen mee moeten hebben, maar een complete beginner zou WordPress misschien intimiderend vinden. Dat gezegd hebbende, WordPress is vrij eenvoudig te leren met het brede scala van blogs, boards en andere communities on-line. Met prijzen is het een beetje lastig met WooCommerce.

Dit gebied bevat de optie om er een virtueel of downloadbaar product van te maken of zelfs een eenvoudig, gegroepeerd of variabel product. Verzending, inventaris, attributen en gekoppelde producten hebben allemaal hun eigen tabbladen, zodat u het product kunt aanpassen zoals u dat wilt. Natuurlijk is het essentieel dat je wat foto’s en video’s toevoegt, en dat is mogelijk through de productgalerij, productimage en tekstverwerkingsmodules. WooCommerce is zonder twijfel een van de gemakkelijkste e-commerceplatformen om te gebruiken. Het belangrijkste nadeel is de opzet en de leercurve die bij WordPress hoort.

Breng Jouw Woocommerce Webshop Naar Een Hoger Niveau!

Het is een feit: als WooCommerce niet beschikt over de functie die u nodig hebt, wordt deze hoogstwaarschijnlijk niet opgenomen in een ander e-commerceplatform. En als u het moeilijk vindt om iets unieks te vinden, zoals een abonnementengine, kunt u extensies en plug-ins gebruiken om aan uw behoeften te voldoen. Ik sprak een beetje over de WooCommerce interface al, maar we kunnen het proces van start WordPress tot finish nu doorlopen. WooCommerce is onlangs veel eenvoudiger te installeren geworden, met veel hostingbedrijven die free of charge of betaalde installatie aanbieden. Als u besluit de plug-in zelf te installeren, is het net zo eenvoudig als op twee knoppen te drukken: Installeren en activeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *