Oudewater 750 jaar

Woocommerce Of Magento 2? Voor

Het enige andere is dat je met WooCommerce “thumbnails” aan je productcategorieën kan toevoegen. Verder moet je ook even extra aandacht besteden aan de 2 menu’s voor extra product data namelijk Shipping Classes en Attribiutes. De eerste maakt het mogelijk om productgroepen te maken op foundation van verzendingen, en kan gebruikt worden om verzendkosten uit te rekenen op “Class”. We hebben Attributes al behandeld waar je verschillende afmetingen, kleuren en ander kenmerken van producten en variaties kunt invoeren ervoor.

De andere items in het productmenu zijn vrij recht toe recht aan. Gebruik je normaal ook al wordpress webshop WordPress dan zullen dingen als categorieën en tags heel natuurlijk aanvoelen en makkelijk te gebruiken zijn.

Schakel coupons in en maak deze helemaal naar wens, of klanten zonder account kunnen bestellen en SSL, configureer check-out pagina’s incl. algemene voorwaarden, betaalopties en meer van dit soort zaken. Hiermee kun je bank-to-financial institution overschrijvingen mogelijk maken voor jouw WooCommerce webshop.

Dit geldt ook voor gereduceerde belasting tarieven. En hetzelfde WordPress hosting geldt voor producten die vrijgesteld zijn van belastingtarieven.

Laten we verder gaan met andere zaken die belangrijk zijn voor je WooCommerce webshop. Woocommerce uitgebreid beheren We gaan nu even een blik werpen op alle beschikbare menu-gadgets in WooCommerce. En we gaan er even iets dieper op in zodat je precies weet waarvoor ze nodig zijn. Je kan hieronder de standing van alle bestellingen zien die er op jouw webshop plaatsvinden.

Bij de verkoop van enkel digitale producten valt hier niet veel te zien, enkel hoe goed je verkopen draaien en wie welke producten bij je aanschaft. Je kan onder coupons, kortingsbonnen aanmaken om je klanten meer voordeel te geven in bepaalde periodes. Hier wordt alles pas echt interessant, de rapportages sectie is een van de belangrijkste in WooCommerce. De plugin maakt namelijk automatisch samenvattingen van elk facet in jouw webshop.

Het Stappenplan Dat Wij Gaan Volgen

Woocommerce Koppelen

Je kent het gezegde “meten is weten” huge wel, en dat geldt zeker ook voor jouw webshop statistieken. En WooCommerce geeft je veel inzichten, waaruit jij voordeel kan halen. In deze sectie heb je de controle over alle aspecten van jouw WooCommerce webshop. Je maakt hier een notitie aan die op de hele webshop zichtbaar kan worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn de vermelding van een vakantieperiode , bepaalde opkomende occasions of andere belangrijke mededelingen.

Je zal natuurlijk zelf moeten bepalen welke meldingen belangrijk zijn voor jouw webshop. Je kan hier gewicht en maateenheden veranderen, maar ook instellingen voor productbeoordelingen aanpassen, het plaatsen van sterren en wie deze mogen achterlaten. Hier bepaal je de methode waarop ze kunnen worden gedownload en andere voorwaarden voor digitale producten. Hier stel je een aantal verschillende tax-rates WordPress voor jouw webshop in de je gebruikt.

Mobiele versie afsluiten