Woocommerce Of Magento 2? Voor

      Geen reacties op Woocommerce Of Magento 2? Voor

Het klanten-panel in de entrance-end is niet gebaseerd op het standaard WordPress admin-panel. WordPress hosting Het is ingebouwd in je webwinkel en de klant kan rechtstreeks daaruit zijn account beheren.

Je kan de bestellingen eventueel handmatig bewerken of zelf bestellingen toevoegen. Qua interne advertising kan je standaard ongeveer hetzelfde als met WP E-commerce.

WordPress

Al heeft WooCommerce toch wat meer plugins om je in-store advertising te verbeteren. Zo kan je automatisch critiques website bouwen verzamelen en ook kan je in je webwinkel andere producten d.m.v. banners makkelijk promoten.

Lichtgewicht Webshop Pakket

Ze kunnen bestellingen bekijken, verzend- factuurgegevens aanpassen of hun wachtwoord website maken wijzigen. Afhankelijk van je template ligt het er aan hoe gelikt het er uit ziet.

  • De webwinkel zelf kan je dan nog uitstekend in het Engels of Duits schrijven, als je bijvoorbeeld een internationaal bedrijfje runt!
  • Als je kijkt naar je web site, dan ziet deze er zo uit:
  • Deze optie slaat namelijk alleen op de taal van je WordPress Dashboard, en in het Nederlands is je WordPress webshop veel makkelijker te bedienen.
  • Kies als taal van WordPress Nederlands.
  • Een beetje kaal voor een WordPress webwinkel, dat is zeker waar.

Er zitten enkele standaard verzendopties ingebouwd maar voor de Nederlandse markt heb je wel weer extra plug-ins nodig. Gelukkig zijn ook deze plug-ins altijd wel beschikbaar.

Dus controleer altijd het klantenpanel voordat je een template koopt. In de back-end kan je makkelijk je bestellingen beheren.

Waarom Is WordPress Ook Alweer Zo’n Sterk Website Cms?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *