Wat Is Magento? Alles Wat Je Moet Weten Over Dit E

Ook is het mogelijk om aan deze optie een eigen naam mee te geven, in het voorbeeld heet deze optie ‘Handtekening voor ontvangst’. Als laatste optie kun je er ook een meerprijs aan koppelen, in het voorbeeld kost deze optie € 0 magento.35 further. Er is ook een optie gemaakt voor een gecombineerde meerprijs voor de keuzes samen en Handtekening voor ontvangst

Dit betekent voor jou dat je het pakket op woensdag zal inleveren bij een PostNL punt. Bij de verzenddagen kun je invullen op welke dagen het voor jou mogelijk magento hosting is pakketten in te leveren voor collectie op dezelfde dag. In de checkout wordt hier rekening mee gehouden qua keuzes die worden getoond aan jouw klant.

Waarom Magento Gebruiken?

Je kunt hiermee aangeven of jouw klanten hier zelf voor kunnen kiezen in de checkout. Indien jij dit wilt weergeven in de checkout kies dan voor Ook is het mogelijk om aan deze optie een eigen naam mee te geven, in het voorbeeld is deze optie ‘Niet bij de buren bezorgen’ genoemd. Als laatste optie kun je er ook een meerprijs aan koppelen, in het voorbeeld kost deze optie € 0.27 further. 4.2.three Handtekening voor ontvangst

  • Misschien twijfel je nog tussen beide opties of over een overstap van Magento 1 naar Magento 2.
  • Magento 1 heeft sinds 2015 een waardige opvolger met Magento 2.
  • Start je een niéuwe webshop?

Er kan ook gekozen worden om een pakket op maandag te laten bezorgen, houd er rekening mee dat je bij verzenddagen wel de zaterdag selecteert als verzenddag. Indien jij een langere verwerkingstijd nodig hebt om tot leveren over te gaan kun je dat hier aangeven. Hier zal rekening mee worden gehouden in het tonen van de beschikbare bezorgdagen in de checkout.

Je kunt zelf een prijs naar eigen inzicht invullen. Het is mogelijk om automatisch brievenbuspakjes te laten selecteren afhankelijk van de instellingen. Dit kan op basis webshop van gewicht of quantity welke jij kunt instellen bij de productgegevens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *