Wat Is Het Verschil Tussen Een WordPress Website En Een Maatwerk Website?

HiDrive Sla je bestanden op in de Europese cloud. HiDrive Business Veilig teamwork met je on-line harde schijf. Een website WordPress hosting maken met WordPress Na het kiezen van je hostingpakket

Een wordpress.com-web site heeft echter ook nadelen. Extra opties zijn wel mogelijk, maar daar zijn kosten aan verbonden. Vooral als je voor meerdere further’s kiest, is externe hosting vaak voordeliger. Behalve door WordPress zelf, kun je je WordPress-website wordpress webshop ook laten hosten door een externe webhost. Je downloadt de WordPress-software dan through wordpress.org, waarna je je site kunt uploaden naar de door jou gekozen host.

Hosting houdt in dat een webhostingbedrijf ruimte op het internet beschikbaar stelt voor jouw WordPress-website. De webhost zet jouw website op een server, die altijd in verbinding staat met het internet. Een WordPress-website by way of WordPress.com Wanneer je je WordPress-web site gaat maken through wordpress.com, hoef je geen software program te installeren en kun je meteen online aan de slag. Bovendien kun je je website op deze manier kosteloos laten hosten.

Dedicated Server Linux Eigen hardware met root-rechten – voor veeleisende hosting. Dedicated Server Windows Merk-hardware met Administrator-toegang. Bestanden on-line opslaan & automatisch again-uppen naar de Europese cloud.

Tips Bij Het Ontwikkelen Van Een WordPress Thema!

WordPress.org: de standaardkosten voor je website Stap 2: een domeinnaam registreren

Stap 5: Plugins En Widgets Toevoegen

Stap three: WordPress installeren Stap 5: plugins en widgets toevoegen Samengevat: in 5 stappen een web site maken met WordPress WordPress is een contentmanagementsysteem , waarmee je op een eenvoudige manier een web site kunt maken. Maar hoe pak je dat precies aan, een web site maken met WordPress?

Ga je een WordPress-web site maken via wordpress.org, dan dien je op zoek te gaan naar een passende hostingaanbieder. Controleer hierbij altijd of de pakketten van een webhost geschikt zijn voor een WordPress-web site. De servers van de hostingaanbieder moeten minstens PHP-versie 5.6, MySQL versie 5.6 of MariaDB versie 10.0 WordPress ondersteunen. Daarnaast wordt een Apache mod_rewrite-module aangeraden. Er zijn ook webhosts, waaronder STRATO, die speciale WordPress-hostingpakketten aanbieden.

Op deze pagina zetten we alle stappen die je dient te nemen op een rijtje. Wanneer je een WordPress-website gaat maken, is het kiezen van hosting doorgaans de eerste stap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *