Voorraadfinanciering Voor De Retail

      Geen reacties op Voorraadfinanciering Voor De Retail

De voordelen van een voorraadfinanciering: Directe beschikbaarheid van additional financiële middelen op foundation van uw voorraad Extra mogelijkheid voor het bestellen van grote hoeveelheden, waardoor uw kosten kunt besparen. Een particuliere financiering afsluiten voor u als ondernemer

Klein Krediet Corona

Bent u bestaande ondernemer? Wanneer u bestaande ondernemer bent, hebben wij diverse mogelijkheden voor u. Wat wij nodig hebben voor de beoordeling van de financieringen, hangt af van waar u de financiering voor nodig heeft. We zetten de mogelijkheden voor uw op een rij:

Bedrijfsfinanciering (whitepaper)

Wanneer uw onderneming langer dan three jaar bestaat: De definitieve jaarcijfers van 2018 De definitieve jaarcijfers van 2017 Wanneer uw onderneming korter dan three jaar bestaat: De jaarcijfers van de jaren die voor handen zijn.

Zeker wanneer uw onderneming een grote voorraad heeft, zoals groothandels en industriële ondernemingen, kunnen de kosten voor het beheer van de voorraad hoog oplopen. Door een voorraadfinanciering af te zakelijke lening aanvragen sluiten kunt u over dit kapitaal beschikken om nieuwe investeringen te doen. Doorgaans is het mogelijk om 50% tot 70% van uw voorraad vrij te maken, afhankelijk van het soort voorraad dat u beheert.

  • Immers: door meer voorraad in te kopen heb je meer potentiële omzet.
  • Je voorkomt dat je je klanten ‘nee’ moet verkopen, terwijl zij op zoek zijn naar producten die jij normaal gesproken kunt leveren.
  • Overweeg je om nieuwe producten te gaan verkopen?

Wij kunnen voor u de mogelijkheden bekijken. Wanneer uw onderneming langer dan 3 bestaat: Een kortlopende voorraadfinanciering De producten die u in voorraad heeft, zijn vaak veel geld waard. Uw kapitaal zit als het ware ‘opgesloten’ in uw voorraad.

Financiering gebruiken als investering in uw onderneming. Wilt u uw onderneming uitbreiden? Bijvoorbeeld door een machine of inventaris aan te schaffen of zelfs een verbouwing te doen? Of loopt een bestaande financiering af en wilt u deze herfinancieren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *