Van Der Meer Woocommerce Plugin

      Geen reacties op Van Der Meer Woocommerce Plugin

Toch is een systeem dat helemaal is toegesneden op webshops, zoals OpenCart, ook een goed idee. Het hangt eigenlijk maar internet af van jouw persoonlijke voorkeuren. Welke webshopsoftware kies je: WordPress hosting of OpenCart? Bij het opstarten van een webwinkel moet je meteen al een belangrijke beslissing nemen: welk systeem 14 juni 2019

Woocommerce ‘sale!’ Tekst Wijzigen

Het systeem is flexibel en zorgt ervoor dat productpagina’s web optimization-vriendelijk zijn. Het grote nadeel van OpenCart is dat het niet geschikt is voor iPhones en iPads. Daarnaast heeft het een vrij steile leercurve. Je zult er dus wel een paar weken of maanden voor uit moeten trekken om het systeem te ontdekken.

Verbind Je Webshop

Het is flexibele software program en je kunt verschillende doelgroepen aanboren door gebruik te maken van meerdere integraties. Andere bijkomende voordelen zijn dat het meerdere talen en valuta ondersteunt. Daarnaast kun je het systeem zelf uitbreiden door in PHP te programmeren.

  • Bij verzendmethoden moet je, zoals hierboven staat beschreven, denken aan de manier waarop iets wordt verzonden.
  • Verzend instellingen woocommerce
  • Gezien de reacties op ons oude artikel merken we dat deze verdeling voor een hoop webshop eigenaren niet helemaal duidelijk is.
  • Het Verschil tussen Verzendmethoden en Verzendklassen
  • Gratis verzending en Afhalen hoef je alleen te activeren als je de klanten deze opties wilt aanbieden.

Welke software program je het greatest kunt kiezen, hangt af van welk platform je al hebt. Als je al bekend bent met WordPress, is website bouwen waarschijnlijk de beste oplossing.

Je kunt dan ook blogs over je producten toevoegen. OpenCart is een prima systeem voor mensen die geen blogs aan hun web site willen toevoegen, geen e-commerce plugins nodig hebben en vooral op snelheid letten. Wel moet je letten op de steile leercurve. Tegenwoordig zullen veel startende webshops al bekend zijn met WordPress. Het is dan ook niet gek dat we steeds meer Woocommerce-outlets WordPress te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *