Oudewater 750 jaar

Professionele Magento 2 Webshop Laten Maken

Voor dat bedrag heb je een werkende webshop, maar onder andere de domeinnaam-registratie en e-mailhosting komen daar nog bij. Voor de meeste suppliers biedt Lightspeed een plug and play optie aan.

Magento 1 Naar 2

We merken dat steeds meer webshop-eigenaren die een nieuwe webshop overwegen een afweging maken tussen Lightspeed en Magento. We willen ook niet zeggen dat Magento beter is dan Lightspeed of juist andersom. Dat verschilt namelijk per klant: we hebben klanten waarvoor Lightspeed good werkt en we hebben klanten waarvoor Magento de ideale oplossing is. De beslissing hangt namelijk af van allerlei factoren, welke we in deze weblog webshop voor je op een rij hebben gezet. Maar, voordat we die behandelen vertellen we graag eerst kort iets over beide systemen.

Technisch onderhoud aan de webshop zit bij de abonnementsprijs inbegrepen. Lightspeed is een gesloten systeem. Dat betekent dat niet altijd alles mogelijk is in het systeem of bepaalde magento webshop functionaliteiten door Lightspeed zelf ontwikkeld zouden moeten worden. Maar, met een breed scala aan Lightspeed Apps zijn heel veel functionaliteiten gewoon mogelijk.

KING Software: de nieuwe naam voor MUIS Software, ctrl en King Business Software Wanneer u van onze web site gebruik maakt verklaart u zich akkoord met het gebruik van cookies.

Magento is een open source E-commerce platform dat sinds mei 2018 in handen is van Adobe . Magento wordt aangeboden in een free of charge variant en een betaalde variant . De Magento Open Source variant kun je dus free of charge downloaden en op een webserver hosten.

Lightspeed is een E-commerce platform in een SaaS-oplossing. Vergelijk het met een tv-abonnement van KPN: wanneer je meer zenders of interactie tv wilt, dan zit daar een meerprijs aan gebonden. Lightspeed begint vanaf € 79,- per maand.

MUIS Software ontwikkelt administratieve software. Wij zijn al ruim 35 jaar actief op de Nederlandse markt en bedienen inmiddels meer magento hosting dan 20.000 klanten. Onze producten worden door onze eigen programmeurs in eigen huis ontwikkeld. De werkkostenregeling : wat zijn precies de regels?

Dat scheelt enorm veel tijd! Prijs voor ondernemer: €40,- per maand Bekijk hier het module-overzicht Koppel je Magento webshop aan iMUIS Online!

Mobiele versie afsluiten