Op Zoek Naar Een Super Sterke Adobe Magento Webshop? We Provide

Indien u een Magento 1 had en wilt overstappen naar Magento 2, moet de webshop opnieuw gebouwd worden. Het is namelijk een compleet nieuw platform met een andere architectuur en meer systeemeisen. Dit zal ook gaan gelden voor Magento 3 magento hosting. Maar wat zijn precies de verschillen tussen 1 en 2?

Wij raden u daarom aan om altijd een entrance/back-end developer te raadplegen, die gespecialiseerd is in Magento. Een ander voordeel van Magento 1, 2 en straks ook Magento three zijn de mogelijkheden om te koppelen ERP systemen of B2B P.I.M systemen als Greedy Bean. Magento 2 is eind 2015 uitgekomen en is daarmee overgestapt op een nieuwe architectuur.

Magento is het populairste e-commerce systeem ter wereld; ook voor B2B webshops. ninety three% van B2B inkopers koopt liever on-line, waar duidelijke informatie aanwezig is, direct van de aanbieder. Zoals u waarschijnlijk al weet zijn Magento 1 en 2 al een tijdje op de markt. Magento three e-commerce gaat dus ook een keer komen en als het zover is, dan kunt u ook op ons rekenen. Ook al is er nog weinig bekend over Magento 3, we kunnen uitbreidingen verwachten die de gebruikersvriendelijkheid van de software nog verder optimaliseert.

Jelba is expert in het bouwen en runnen van B2B websites en B2B webshops. Hiervoor werken wij met numerous B2B webshop software, zoals Magento 1 en Magento 2. En wat kunt u precies met de software webshop program van Magento? Magento software is een open-supply software program waarmee webshops gebouwd kunnen worden. Omdat het open-source is, wordt het platform continue verbeterd door programmeurs wereldwijd.

De Magento Marketplace

Dit zorgt ervoor dat er regelmatig updates beschikbaar zijn ten behoeve van bijvoorbeeld de veiligheid. Modules bieden overigens niet altijd de gewenste uitkomst: deze uitbreidingen zijn namelijk niet specifiek voor uw website gebouwd. Installeer daarom nooit zomaar iets zonder eerst een volledige again-up van uw website te maken. Hiermee voorkomt u conflicten die onomkeerbaar zijn. Magento is een stabiel en populair platform, echter is de configuratie vrij complicated.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *