Met Een WordPress Webshop Kun Je Snel Starten Met Online Verkopen

WordPress Webshop Maken In 5 Stappen

door het bekijken van veel video’s op YouTube. Het valt me op dat de video’s over WP All Import allemaal gedateerd zijn. Is er soms een beter programma hiervoor, of heeft Woocommerce een import bij de ad-ons?? ik wil natuurlijke een webshop maken en van de leverancier heb ik de benodigde .XML file met de a hundred WordPress website and fifty producten. Je e-mailadres zal nooit worden gedeeld of gepubliceerd

Website snelheid verbeteren Het WordPress Website Update Pakket Contact Veelgestelde vragen Een WordPress webshop maken? In dit artikel bespreken we stap voor stap hoe jij je eigen WordPress webshop kunt bouwen en beheren.

Meer Weten Over De Mogelijkheden Van Een WordPress Webshop?

We gaan er voor het gemak even vanuit dat je voor WooCommerce hebt gekozen. In dat geval heb je dus een WooCommerce thema nodig. Er zijn tegenwoordig talloze gratis WordPress hosting thema’s verkrijgbaar die er ook nog eens heel mooi uitzien. Toch raden we aan om te investeren in een premium thema.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze web site blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Handleidingen WordPress Handleiding WordPress Snelheid Optimalisatie Google Optimalisatie voor WordPress Diensten GDPR / AVG voor WordPress

Hi, Is er een plugin waarbij ik particuliere en zakelijke klanten verschillende velden kan laten zien bij registratie. Er zijn wel plugins om een b2b shop te maken, zodat bijvoorbeeld de prijzen excl. btw getoond worden en je groothandelsprijzen kunt hanteren.

Meestal is dat vrij eenvoudig. Dan wordt de additional functionaliteit op jouw website dus gewoon in het Nederlands weergegeven.

Er zijn verschillende webshop plugins, waaronder: Als je alleen digitale producten verkoopt , dan is Easy Digital Downloads een prima keus. Voor fysieke producten is WooCommerce zonder twijfel de meest populaire wordpress website plugin. In de onderstaande video wordt een korte introductie van de plugin WooCommerce gegeven. Lees ook 5 redenen waarom WooCommerce het grootste e-commerce marktaandeel heeft.

Dat kan bijvoorbeeld met deze plugin: /item/woocommerce-b2b/ Dan splits je als het ware het b2c en b2b gedeelte op je website. Hoi Marcel, heb jij inmiddels iets gevonden op dit vlak? Hoj Astrid, ik heb inmiddels een aantal plugins gekocht en ben me aan het verdiepen in de materie o.a.

De volgende onderwerpen komen aan bod: Kies een geschikte WordPress webshop plugin WordPress biedt heel wat mogelijkheden ‘out-of-the-field’. Maar ook voor een eenvoudige webshop heb je een webshop plugin (ook wel een e-commerce plugin genoemd) nodig. Deze voegt namelijk in één keer alle options toe die je nodig hebt voor een werkende webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *