Magento Webshop Verhuizen Zonder Downtime

Om mijn kennis te delen, geef ik internet marketing en e-commerce trainingen en schrijf ik artikelen. Heb je een vraag over het verbeteren van webwinkels of verhogen van on-line magento hosting verkopen? “Ons bedrijf werkt sinds enkele maanden intensief samen met Michel.

Zijn jarenlange ervaring en inhoudelijke kennis van webwinkels zijn waardevol bij het optimaliseren van onze webwinkels. Daarnaast was als hij projectmanager het aanspreekpunt tussen entrance magento webshop-finish, ontwikkeling en content.

De grootste uitdaging was het doorzetten van de hoge conversie binnen het nieuwe design. Onze webwinkels zijn voorzien van een prachtig nieuw ‘jasje’ en zijn veel sneller geworden. Belangrijk was het beter vindbaar maken van onze lampen: het resultaat is een nieuwe structuur en een krachtige navigatie met filtering.

Drie Redenen Voor Magento 2

Mijn advies: denk vanuit je bezoekers bij het aanmaken van de attributen. Je kunt beter te veel attributen toevoegen dan te weinig. Succes met het inrichten van je webshop! “Als e-commerce specialist heeft Michel ons geholpen met de restyle van onze 14 internationale webwinkels.

Dit is een prettige en ook nu al succesvolle samenwerking. Sinds de komst van Michel is de kwaliteit en het aantal bestellingen in onze webshop enorm toegenomen!

We hebben inmiddels al vele positieve reacties ontvangen van onze klanten over de nieuwe structuur.” Al met al, boven verwachting. Bedankt, Michel!” “Michel heeft ons als e-commerce marketing consultant geholpen met het optimaliseren van onze webwinkels. Met zijn hulp hebben we de webwinkel Reclameland.nl verder verbeterd en gezorgd voor meer verkopen en omzet.” “Michel heeft de basis gelegd voor ons online advertising plan en en geholpen bij de inrichting van Google Analytics.

Welke Webshop Structuur Hanteer Je?

Hij heeft ons ook het juist advies gegeven bij het bepalen van de on-line strategie.” e-commerce specialist assist ik webwinkels bij het ontvangen van meer bezoekers en het verhogen van online verkopen. Ik heb me gespecialiseerd in het verbeteren en begeleiden van webwinkels. e-commerce strategieën en begeleid met passie webshopeigenaren bij het behalen van doelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *