Magento Webshop Ontwikkeling

      Geen reacties op Magento Webshop Ontwikkeling

Wanneer je nu een Magento webshop of een WordPress website wilt laten maken, bij ons is jouw hostingpakket altijd de beste. Stap 2: Ontwerpen voor succes! Het ontwerp van je Magento shop is wat een overweging kan omtoveren in een aankoop. Daarom is het van uiterst belang dat het ontwerp wordt uitgevoerd met conversie als doel.

Ons advies is daarom ook, om alleen maar in zee te gaan met een webhost die ervaring heeft met Magento webshops. Zo weet je zeker dat je goed geholpen wordt wanneer er problemen ontstaan. Een grote fout die veel mensen begaan bij hun eerste Magento webshop, is een hostingpakket uitkiezen op basis webshop van de prijs. De prijs van een hostingpakket is het laatste waar je jezelf druk om moet maken.

We leven in een generatie waar alles gisteren bezorgd moet worden. Daarom is snelheid een cruciaal onderdeel van elke webshop.

Hoogstwaarschijnlijk ga je daar zelf niet aan beginnen. Gelukkig zijn er ontelbaar veel ontwerpen die je direct kunt koppelen aan je webshop. Zo zijn er free of charge ontwerpen, maar ook ontwerpen van de prijs van een nieuwe auto. Om te beginnen is het daarom slim om flink te duiken in de verschillende soorten en maten ontwerpen. Nadat je een passend ontwerp hebt gevonden, is het tijd om goed na te denken over hoe je deze kunt omtoveren tot een ontwerp dat jouw onderneming uitstraalt.

Wanneer je webshop namelijk niet snel genoeg draait, zorgt dit voor frustratie bij je bezoekers, wat een aankoop zou kunnen verpesten. Zoals we al aangaven is Magento een zwaar CMS, je bent hier dus niet klaar met simpelweg het makkelijkste hostingpakket. Je moet echt op onderzoek uitgaan om passende hosting te bepalen. Veel Hostingbedrijven hebben hostingservices die speciaal zijn ontworpen voor Magento webshops.

Maar we zeggen dit niet voor niets. Een magento bouwen kost veel tijd, moeite en vooral kennis. Het is een vrij zwaar CMS dus een kleine fout kan al grote gevolgen hebben wanneer je niet precies weet wat je doet. Maar, wij zijn de moeilijkste niet, dus laten we je hier in 5 stappen zien, wat je moet doen om een Magento webshop te beginnen. Dit zijn stappen die we in een samenwerking dus ook samen doorlopen.

Als ondernemer moet je de afweging maken of je de webshop zelf gaat bouwen, of een professional in de armen neemt. Het is natuurlijk makkelijk praten om als webdeveloper te zeggen dat het altijd een goed idee is om een professional in te schakelen.

Nogmaals is het de beste beslissing om een professionele webdesigner in te schakelen om een passend ontwerp te laten opmaken. Maar, mocht je het liever zelf proberen dan zijn hier een aantal dingen waar je aan moet denken wanneer je een effectief ontwerp wilt maken: Maak om te beginnen een gedetailleerde lijst van alle dingen die je graag in je webshop wilt laten terugkomen. Zijn er bepaalde functionaliteiten die niet mogen ontbreken?

Heb je al gedacht aan hoe je de producten precies wilt aanbieden? Moet de webshop in meerdere talen zichtbaar zijn? Wanneer deze lijst compleet is, kun je gaan kijken naar de verschillende soorten ontwerpen. Wanneer je bij een professional magento hosting aan de slag gaat heb je de mogelijkheid om een volledig customized design te laten maken.

Het goed functioneren van je webshop is het allerbelangrijkste. Wanneer je ervoor zorgt dat het hostingpakket past bij je webshop, dan zal je dit op langer termijn veel moeite, frustratie en vooral geld besparen. In geval van hosting geldt het oude gezegde: “Goedkoop, is duurkoop” maar al te goed. Bij Klik & Steen maken we gebruik van onze eigen, geoptimaliseerde servers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *