Magento Webshop Beginnen? Zo Pak Je Dat Slim Aan

Waarom Magento Verhuizen Naar Een Ander Hostingpakket?

Sterker nog, of hij het de moeite vindt om überhaupt je website te bezoeken! Zorg dat je weet wat magento hosting je bezoekers willen lezen. Welk ‘probleem’ hebben ze en hoe kan jij met je producten een oplossing bieden?

Geef antwoorden in je content, zodat bezoekers je content wel móeten zien. Niet alleen is dit handig voor je bezoekers, maar ook voor vindbaarheid in Google. Analyseer via de Google Keyword Planner waar potentiële klanten naar zoeken. Zo krijg je een lijst met belangrijke termen die je kunt opnemen in je content material. Op deze manier kun je met je content hoger scoren in de zoekresultaten.

Download nu de map E-commerce 360®of bel e-commerce met . De webshop ziet er gelikt uit.

Wees daarom zoveel mogelijk uniek voor elk product! Schrijf teksten die leuk zijn om te lezen, magento maak video’s die het afkijken waard zijn en gebruik afbeeldingen die je webshop sterker maken.

En daarnaast: maak je content niet voor zoekmachines, maar voor de bezoekers van je webshop. Natuurlijk kun je waar mogelijk rekening houden met zoekmachineoptimalisatie. Dat mag echter nooit de bovenhand voeren. Hulp nodig bij de realisatie van je content? LAB51 kan je uiteraard helpen!

Elk product verdient zijn eigen, unieke content. Ook al zitten er veel producten met dezelfde specificaties in je webshop; er is altijd wel iets afwijkends waar je over kunt uitweiden. Dit afwijkende maakt het product bijzonder en door dit te benadrukken draag je weer bij aan de relevantie. Belangrijke bijkomstigheid: Google houdt niet van dubbele content.

  • Vaak vallen er dan weer veel templates af.
  • Kijk niet te veel naar de prijs.

Geen onbelangrijk onderwerp dus. De kwaliteit van je content material bepaalt namelijk voor een groot deel of een webshopbezoeker op je website blijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *