Magento Shops

      Geen reacties op Magento Shops

CasesOver onsHet teamContact Beoordeeld met5 van 5 sterren op foundation van23 reviews freelance mede-eigenaar – met passie voor partnerschap Voor het laatste geactualiseerd op mei 5, 2020

Welke factoren bepalen de Magento webshop prijs? We behandelen de kostenposten die de grootste stempel drukken op de totale prijs voor een Magento-webshop. Bij een uitgebreide Magento-webshop zit zo’n 50 procent van de kosten in het ontwikkelen van de backend (‘achterkant’). Voornamelijk omdat de webdeveloper maatwerk moet verrichten, denk aan het op maat maken en implementeren van extensies.

Complexe webshops voor bedrijven die al een uitgekristalliseerd order & verwerkingsproces hebben kosten vaak tussen de 30.000 en one hundred.000 euro. De grootste en ingewikkeldste online winkels hebben zelfs prijskaartjes van tussen de a hundred.000 en 250.000 euro. Nota bene: de professionele webshop is altijd in ontwikkeling doordat wensen met de tijd veranderen en veelal worden uitgebreid. Het is goed om hier tijdens het budgetteren rekening mee te houden.

Wat kost een Magento-webdeveloper? In landen zoals India en Vietnam is dit zo’n 30 euro per uur, in Oostbloklanden als Polen en Oekraïne forty tot 45 euro per uur. Het uurtarief van Nederlandse webdevelopers begint bij 60 euro, maar wat meer gespecialiseerde builders en bureaus vragen gemakkelijk 100 webshop euro of meer. Meestal gaat ongeveer 25% van de kosten voor een Magento-webshop naar het design en de ontwikkeling van de frontend (‘de voorkant’). Hoe meer extensies en functionaliteiten onderdeel uitmaken van de frontend, hoe hoger de designkosten zijn.

Het beste webshopsysteem voor een uitgebreide, professionele webshop? Daaraan hangt alleen wel een prijskaartje. De prijs voor een op maat gemaakte Magento-webshop van enige omvang is al snel 30.000 euro. Echt grote webshops kunnen zelfs wel 250.000 euro kosten. Wil je voor een paar duizend euro klaar zijn, dan kun je beter voor een ander webshop CMS kiezen .

Om deze redenen is Magento in de meeste gevallen het beste webshopsysteem voor ondernemers die een professionele webshop willen. Wat kost een Magento-webwinkel? Laten we beginnen met een dooddoener.

Er zitten zeer veel mogelijkheden in de core , waardoor je minder extensies nodig hebt. Bovendien is het als opensource systeem gemakkelijk uit te breiden en op maat te maken. Magento-webwinkels zijn uitermate scalable, dus je webshopsoftware groeit mee met je omzet en wensen. Binnen de grote Magento community zijn er veel webdevelopers die je kunnen helpen. Bovendien is het open supply, dus hebben webwinkeleigenaren geen licentiekosten en worden ze eigenaar van de broncode.

In dit artikel gaan we in op vragen als: wat zijn de algemene kosten om een Magento-webshop te laten bouwen? Welke factoren bepalen de prijs? En waarom kost Magento 2 meer dan Magento 1? Ook leggen we uit wat de prijsverschillen zijn tussen Magento Community en Magento Enterprise. Magento is een wat duurder webshopsysteem qua ontwikkeling, maar het heeft een paar grote voordelen.

Het design kun je goedkoop off-shoren naar bijvoorbeeld India of Oekraïne. Bedenk echter goed dat het design belangrijk is voor de conversie en je dus niet wilt inboeten op kwaliteit. Een webshop kan pas live magento hosting gaan nadat hij uitgebreid is getest.

  • Doordat het open source is zijn er voor de software program duizenden extensies gemaakt door bedrijven.
  • Het opzetten van een webwinkel met open source is voor een beginner vele malen moeilijker dan een kant en klaar webshop pakket.
  • Doordat er zoveel webwinkels gebruik maken van Magento kan je de verschillende extensies aanschaffen voor een eenmalige bijdrage van een paar tientjes.

De totale kosten voor een webshop zijn zeer sterk afhankelijk van een groot aantal factoren. Toch valt er wel wat algemeens te zeggen. Wie een kale Magento-webshop laat bouwen, zal minimaal tussen de 5.000 en 10.000 euro kwijt zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *