Magento Hosting Vergelijken

      Geen reacties op Magento Hosting Vergelijken

Goed Nieuws! Itonomy Maakt Kans Op De Prijs “beste Emea Partner 2020”

Zeker niet voor webshops met maatwerk. Download nu onze whitepaper en zet een eerste stap richting Magento 2.

Daarnaast verlopen aanpassingen in code en overgangen in upgrades vlekkeloos met deze nieuwe interface. Bij de ontwikkeling van Magento 2 is hoog ingezet op het verbeteren van de snelheid. Hierdoor kan er nu ook gemakkelijk gebruik worden gemaakt van Full Page Caching. Conversie staat vrijwel direct in relatie met de usability van een web site magento webshop. Mobile first is niet meer weg te denken in deze tijd.

Ontdek de voordelen van Magento 2 Commerce ten opzichte van eerdere versies. Magento 2 is een stuk gebruiksvriendelijker dan Magento 1. Zo is het aanmaken of wijzigen van een product in de foundation magento nu een stuk eenvoudiger door een verbeterde lay-out.

Maar ook als het gaat om PIM en ERP, is dit een good moment om processen te herzien waar nodig. magento hosting heeft zelf de Data Migration Tool ontwikkelt, maar helaas is de migratie niet zo makkelijk als copy-paste.

Daarom is Magento 2 vanuit een cellular first benadering ontworpen. Veel bestanden van een webshop moeten voor iedereen toegankelijk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *