Magento Hosting

      Geen reacties op Magento Hosting

Uitstekend voor maatwerk en nieuwste ontwikkelingen E-commerce vriendelijk, specifiek gericht op verkoop Koppelingen met allerlei systemen mogelijk zoals ERP, PIM, SAAS en meer Eenvoudig uitbreiden van functionaliteiten Wij kunnen jou uitstekend adviseren wanneer jij zelf een webshop wilt beginnen of optimaliseren.

Magento is uitstekend wanneer je een maatwerk design wilt om excellent aan te sluiten op de behoeften van jouw klant. Het grote partnernetwerk van Magento levert dagelijks nieuwe modules en koppelingen op met de nieuwste ontwikkelingen om jouw webshop mee te verrijken! Een succesvolle Magento 2 webshop begint bij de juiste online strategie. Als het gaat om een Magento webshop is het ook handig om onderstaande te weten. Voordelen van een Magento 2 Webshop

Jouw registratie wordt direct verwerkt. Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden, Gebruikersovereenkomst en het Privacybeleid. Magento is op dit moment het grootste professionele e-commerce platform voor B2B en B2C.

Voorafgaand aan de overstap naar Magento 2 analyseren wij je huidige webshop voor je, zodat de overstap soepel zal verlopen. Deze zijn vooral goed wanneer je goedkoop en simpel wilt instappen, echter voor professioneel maatwerk en optimale groei adviseren wij een Magento 2 webshop.

Een professionele Magento webshop laten maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan door contact met ons op te nemen through of bel . © 2020 WebwinkelCompany B.V. Alle rechten voorbehouden | Over ons | Webshop Tips | Algemene voorwaarden | Privacy coverage

Betalingen mogelijk maken waarbij derden betrokken zijn, excessive danger betalingen, affiliatie advertising, allianties en partnerships. De scherpst mogelijke tarieven. Selecteer hieronder wie er voor deze inschrijving tekenbevoegd is. Geef aan of je tekenbevoegd bent Controleer of alle gegevens right zijn ingevuld en klik vervolgens op registeren om jouw aanmelding af te ronden.

Breid Je Webshop Gemakkelijk Uit Met Magento

Voor veel van onze klanten is Magento een grote rol in hun dagelijkse enterprise. Overstap van Magento 1 naar Magento 2 Het grote voordeel van Magento 2 ten opzichte van 1 is de verbeterde prestatie, nieuwe mogelijkheden magento hosting en verdere ondersteuning. Magento 1 wordt binnenkort namelijk niet meer ondersteund of verder ontwikkeld. Houd bij de overstap naar Magento 2 rekening met eventuele maatwerkmodules, deze moeten ook opnieuw worden gemaakt.

Geen limiet aan het aantal betalingen. Extra betaalopties zoals creditcard en incasso, scherpere tarieven. Extra functionaliteiten zoals met meerdere mensen samenwerken binnen 1 pakket en 6 andere handige features. Maximaal inzicht through magento webshop statistieken. Opties voor grotere ondernemingen zoals splitsen van omzetten, uitbetalen op verschillende rekeningen en het gebruik van meerdere handelsnamen.

Magento 2 bevat unieke e-commerce onderdelen en is gericht op maximaal on-line rendement. Webwinkel Company heeft veel ervaring met goed verkopende Magento retailers magento.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *