Magento Commerce Webshop Laten Maken? 10+ Jaar Ervaring

Denk aan het verzenden van de producten en het inzetten van advertising om je webshop onder de aandacht te brengen. Maar er komt ook heel wat administratie bij kijken. Hoe handig zou het zijn als je je Magento webshop kunt koppelen aan je boekhouding?

Deze hoef je dus niet meer handmatig in iMUIS Online in te geven. Naast de gegevens van de order, worden ook de klantgegevens magento hosting direct overgenomen. In iMUIS Online geef je per product aan of deze gesynchroniseerd moet worden met de webshop.

  • Het ligt er geheel aan wat de wens is.
  • Wij ontwikkelen al jaren hoogwaardige Magento webshops met meerdere talen, valuta, stores en koppelingen naar ERP.
  • Neem gerust contact op voor een vrijblijvend consumption gesprek of een kop koffie!

Met de koppeling tussen iMUIS Online en Magento webshop, worden gegevens automatisch gesynchroniseerd. Alle mutaties in je webshop worden onmiddellijk verwerkt in je boekhouding, zoals artikelen, debiteuren, voorraadpositie en verkooporders. Bestellingen die in de webshop worden gedaan, worden binnen iMUIS Online gefactureerd.

Data centralisatie en personalisering van het bestelproces. Een slimme koppeling tussen ZOHO webshop Books en je webshop Meer dan alleen een job portal Automatisering in de agrarische wereld

Alles Over Magento En Magento Webwinkel Software

Nauwkeuriger het weer voorspellen met een weerdatabase OndernemersZzp/kleinzakelijk Gratis download magento ondernemersbrochure Het runnen van een webshop is niet eenvoudig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *