Magento Commerce Webshop Laten Maken? 10+ Jaar Ervaring

Magento dient geïnstalleerd te worden op een server. Hiervoor is het belangrijk om de juiste installatie te doorlopen voor een stabiele Magento webshop. In tegenstelling tot WordPress heeft Magento een uitgebreide back magento-end waarbij verschillende onderdelen geconfigureerd moeten worden.

Een webshop gemaakt met meer aandacht voor design en ontwikkeling begint vanaf € 10.000 en kan oplopen tot € 50.000 – € 100.000. Magento community is gratis magento webshop en iedereen kan het downloaden vanaf de officiële web site van Magento. Magento Enterprise heeft jaarlijkse licentiekosten.

Daar tegenover kun je kiezen voor bestaande Magento templates vanaf €a hundred. Echter kunnen deze templates ook door jouw concurrenten gebruikt worden.

Denk hierbij aan het instellen van e-mails, BTW, en diverse koppelingen. Heeft jouw doelgroep een bepaalde wens die niet standaard beschikbaar is in Magento? Dan kun je gebruik maken van bestaande extensies. Zijn de juiste extensies niet beschikbaar, dan moeten deze op maat ontwikkeld worden.

In dit artikel leg ik de focus op Magento Community. 2) Design op maat of op basis van een template Een ontwerp magento hosting op maat kan het gewenste resultaat behalen. Deze ontwerpen worden vervolgens door een developer worden ontwikkeld.

Update Naar De Nieuwste Versie Van Magento 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *