Magento Commerce Platform

      Geen reacties op Magento Commerce Platform

Webshop BeginnenEigen webshop beginnen Beste Beginner OnderwerpenNaam Verzinnen Webshop Software VergelijkerJouwWeb magento heeft de laatste jaren een behoorlijke transformatie doorgemaakt. Zo is na de overname van Adobe het commerciëlere product: Magento Commerce onstaan.

Daarbij speelt ook nog de volksverhuizing van Magento 1 naar Magento 2. Magento is een veel gebruikt open source webwinkel platform in Nederland. Er zijn honderden Nederlandse koppelingen voor gemaakt en alles is instelbaar om jou de juiste ervaring te bieden.

Magento staat bekend om de goede conversie en zoekmachine optimalisatie. Dit is ook de reden waarom veel grote bedrijven kiezen voor Magento als CMS systeem. Bij open supply software is de code openbaar.

Voor elk probleem is er wel een antwoord. Nog belangrijker zijn de duizenden gratis magento hosting en betaalde extensies voor Magento.

Je kan dus zelf zonder restricties aanpassingen maken aan je webshop. Doordat het open supply is zijn er voor de software duizenden extensies gemaakt door bedrijven. Doordat er zoveel webwinkels gebruik maken van Magento kan je de verschillende extensies aanschaffen voor een eenmalige bijdrage van een paar tientjes. Het opzetten van een webwinkel met open supply magento webshop is voor een newbie vele malen moeilijker dan een kant en klaar webshop pakket. Dit komt omdat er bij Open Source pakketten geen Support is als bij de andere webshop leveranciers.

Bij het Magento Commerce pakket is deze help er wel. Maar dan moet je wel denken aan prijzen van boven de € 1.800 per maand. Magento is makkelijk in het gebruik en heeft een zeer actieve group.

Het is behoorlijk ingrijpend om een store van Magento 1 naar 2 om te zetten. Dit heeft als reden dat Magento een verbeterde structuur heeft neergezet en van oudere elementen geen gebruik meer maakt. Het is daarom ook zeer verstandig om de software program op korte termijn te upgraden,

Voor elk probleem is er dus wel een oplossing. De oorspronkelijke maker van Webwinkelsucces maakte al zijn webwinkels met Magento en was dan ook een behoorlijke supporter van deze software program. Magento bevindt zich wel in een moeilijke fase: Nu is Magento 2 vanzelfsprekend in opmars, dit omdat deze software program zich nu al in fase 2.3.2. bevind en alle kinderziektes er nu wel uit zijn. Echter zijn er veel shops op Magento 1 opgestart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *