Magento Als Webshop? De Voor

      Geen reacties op Magento Als Webshop? De Voor

Een EAN kun je dus niet zelf verzinnen. Op GitHub.com kunnen builders zaken aangeven die niet goed werken in Magento of suggesties doen voor verbeteringen. Magento lanceert regelmatig updates om het platform beter, veiliger en sneller te maken.

De Nederlandse Magento Community. Dutchento is tevens de organisator van de Meet Magento events in Nederland. EAN staat voor European Article Number. Het is de code die je bijvoorbeeld onder de streepjescode van een product vindt. Zo zijn artikelen in verschillende landen altijd te identificeren.

Een CMS is een systeem waarmee je eenvoudig de inhoud van een website of webshop kunt magento hosting beheren. Je hebt hier geen programmeerkennis voor nodig. Magento 2 is een vorm van een CMS.

  • Controleer de documentatie van de template om te weten of het voldoende gedocumenteerd is.
  • Ga met de tijd mee en kies een responsive theme zodat je ook op tables en smartphone goed wordt weergegeven.

Dat is onze visie: E-commerce 360®. Daar hoort dus ook het logistieke proces bij! We werken samen met SendCloud, een verzendtool waarmee je kunt concurreren magento met de grote spelers, zoals Zalando en CoolBlue. Bekijk wat SendCloud voor je kan betekenen Klantenservice: hoe maak je dit onvergetelijk?

Webwinkel Op Maat (laten) Maken

Hoe zorg je nu voor een goede klantenservice in je webshop? Bekijk hiernaast 15 tips freelance voor een succesvolle klantenservice. Hoe kan LAB51 bijdragen aan jouw klantenservice?

Met de handige module Help Desk MX. Hiermee kun je alle verzoeken, e-mails en offline chats verzamelen op 1 plaats. Er gaat zo geen informatie over klantcontact verloren en je kunt berichten toewijzen aan de juiste persoon binnen je organisatie. Makkelijk te gebruiken interface Meer weten over de modules die we gebruiken? Lees het bij Modules,download onze map E-commerce 360®of bel met .

Hoe duidelijk je in je webshop ook bent: klanten kunnen altijd vragen hebben. Daarom is het belangrijk om klanten altijd de mogelijkheid te bieden om die vragen te stellen. Dan loop je het risico dat ze naar de concurrent gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *