Oudewater 750 jaar

Magento 2 Webshop Ontwikkeling

Veel compatibiliteitsproblemen zijn opgelost door af te stappen van JavaScript en te kiezen voor JQuery. En beheer je jouw webshop met verschillende units? e-commerce Magento 2 is ook aan de beheerkant volledig responsive! Wat kan Shopcommerce voor je betekenen? Full-service; één aanspreekpunt voor alle facetten eCommerce

Betrouwbare Magento ondersteuning is daarom essentieel en daar hechten we bij Shopcommerce zeer veel waarde aan. We zijn het aanspreekpunt voor al je vragen over de werking van je Magento webshop. Dan staat er 24 uur per dag iemand klaar om eventuele problemen zo snel mogelijk voor je op te lossen. Shopcommerce heeft Magento gecertificeerde developers in dienst, en is specialist in goed converterende professionele maatwerk Magento webwinkels. Content creatie & vertalingen

Strategie, Webshop En Online Marketing Voor State Of Art

Er komt meer bij een goed draaiende Magento webshop kijken dan alleen programmeren. Je klanten moeten de webshop immers ook kunnen vinden. Daarna moeten ze gemakkelijk hun weg vinden en veilig en eenvoudig kunnen afrekenen. Naast front-finish-technici en back-end-technici heeft Shopcommerce daarom ook ervaren UX designers en search engine optimization-specialisten in dienst. Mocht het onverhoopt zo zijn dat je te maken krijgt met storingen of andere problemen met de software program, dan moet dit uiteraard zo snel mogelijk opgelost zijn.

De serverkosten worden gecombineerd met een SLA. UX design en conversie-optimalisatie: Het design van een webshop is niet alleen een kwestie van een overzichtelijke web site die er goed uitziet.

De belangrijkste nieuwe ontwikkeling van de laatste tijd is de oplevering van Magento 2. Deze versie van Magento is een flinke verbetering ten opzichte van de oude versie. Magento 2 sluit beter aan op de normen en eisen die tegenwoordig gelden. Dit komt onder meer door de vernieuwde bestandsstructuur.

Uitstekende Magento ondersteuning Koppelingen aan kassa- & ERP systemen

Dat is een enorm voordeel, want een snelle webshop is goed voor de conversie. Bovendien zijn updates veel eenvoudiger geworden.

Alle Magentodisciplines van Shopcommerce op een rij High efficiency Magento hosting: Voor een Magento webshop die zo snel en stabiel mogelijk draait is een specifieke serverconfiguratie nodig.

Content creatie & Vertalingen Uitgebreide on-line advertising magento webshop diensten

Deze scheidt systeembestanden van overige bestanden, zoals thema’s en extensies. Verder biedt Magento 2 ondersteuning voor magento hosting PHP 7, HTML5 en CSS3. Het rendement is verhoogd door grote verbeteringen op het gebied van snelheid en veiligheid.

Mobiele versie afsluiten