Lichtdoorlatende Plissegordijnen Op Maat

      Geen reacties op Lichtdoorlatende Plissegordijnen Op Maat

De brede toepassing maakt het mogelijk om de elegante plissé op iedere positie toe te passen. Het compacte ophangsysteem van de plissé is geschikt voor ieder type raam. Draai-/kiepramen en zelfs koepels laten zich gemakkelijk bekleden met een plissé van Madozon. Als u kiest voor Raamdecoland, dan haalt u altijd hoogwaardige raamdecoratie in huis. De plissé gordijnen worden met de uiterste zorg op maat gemaakt, waardoor u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe gordijnen. Bestel uw gordijnen online en ze worden gratis bij u afgeleverd.

Ze zijn zichtbaar, maar wel altijd uitgevoerd in dezelfde kleur als de stof. U bent van harte welkom in onze interieurwinkel in Woerden om inspiratie op te doen en advies te ontvangen. Onze gespecialiseerde medewerkers doen er alles aan om u zo volledig mogelijk in te lichten. Dit systeem beschikt over een intrekbaar koord met een constante lengte waarmee de raambekleding moeiteloos te bedienen is. Trek kort aan het koord en de raambekleding zakt vanzelf naar de gewenste positie. Een zonwerend plissé gordijn op maat houdt de zon tegen en is gedeeltelijk transparant.

Het Gemak Van Elektrische Bediening

Wij zijn fabrikant en leverancier van plisseegordijnen op maat van hoogwaardige kwaliteit. U kunt rechtstreeks bij ons bestellen, waardoor u veel geld kunt besparen. Door de variatie aan mogelijkheden en modellen past het plissé- en duette® gordijnen in elke interieurstijl. Plissé gordijnen & Duette® gordijnen zijn stijlvol, modieus en zeer geschikt voor elke ruimte in uw huis. Leverbaar in verschillende stylen, kleuren en vormen. De maat die u doorgeeft is de maat die u ontvangt.

  • Ontdek deze moderne variant van zonwering bij Hespa.
  • U bent van harte welkom in onze interieurwinkel in Woerden om inspiratie op te doen en advies te ontvangen.
  • Deze variant van plissé gordijnen wordt aangeduid met de term ‘top-down’.
  • Alle tips voor het opmeten vind je op onze bestelhulppagina hierover.
  • Een rolgordijn kan zeker ook in transparante varianten, maar wordt vaak als minder transparant gekozen om een kamer goed te verduisteren.

Binnen ons assortiment bieden we een ruime keus aan stijlen en kleuren. Al onze plissés worden speciaal voor u op maat gemaakt. Helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen en raamtype.

Isolerende Raamdecoratie

Op die manier kan je het licht tegenhouden en kan je voor de gewenste privacy zorgen. Plissé gordijnen zijn een speelse variant op de wat meer klassiekere rolgordijnen. U kunt zelf de lichtinval bepalen doordat de gordijnen opvouwbaar zijn. Het bamboe vouwgordijnen winkel kopen geeft hiermee veel privacy zonder dat het de lichtinval beperkt. U kunt gewoon naar buiten kijken, terwijl mensen niet zo gemakkelijk naar binnen kunnen kijken. Dat maakt plissé gordijnen ideaal om de privacy van uw woonkamer te reguleren.

plisse gordijnen

Plisségordijnen zijn in verschillende maten, kleuren en soorten verkrijgbaar. Daarom is er altijd wel een plisségordijn te vinden dat in jouw ruimte past. Een dag/nacht plisségordijn heeft twee verschillende stoffen en/of kleuren binnen één plissésysteem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *