Je Eerste Stappen Zetten Met Woocommerce!

Het is een van de snelste hostingpakketten in Nederland. En je webshop blijft snel als je veel bezoekers tegelijkertijd op je website hebt. Ze zijn allebei goed, dus het maakt niet heel veel uit welke je kiest. De twee pakketten zijn voor kleine tot middelgrote webshops van een paar honderd producten. Ook in vergelijking met het laten bouwen van een webshop valt dit wel mee. Het voordeel is dat jouw producten niet alleen op jouw webshop zichtbaar zijn, maar ook op andere platforms. Wel betaal je doorgaans een commissie of fee, maar een verkoop is een verkoop.

Bij bestellingen in WooCommerce wordt voor nieuwe klanten automatisch een debiteur in AFAS aangemaakt met controle of de debiteur al bestaat. WooCommerce staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid die zeker voor WordPress gebruikers bekend voor zal komen. De backend van WooCommerce is geïntegreerd in de backend van WordPress waardoor je jouw web site woocommerce en webshop niet hoeft te beheren in twee verschillende systemen. Daarnaast zijn er talloze templates te downloaden met alle standaard elementen die je nodig hebt voor jouw webshop. Voor een webshop op maat heb je wel technische kennis nodig.

Wat Kun Je Met Woocommerce?

Dit doen we door een WordPress thema te installeren die bij ons past. Een thema bepaalt niet alleen de look & really WordPress hosting feel van de website, maar kan ook een hoop functionaliteit toevoegen.

Heb je een professionele webshop en koppelingen nodig met boekhouding, fullfillment, ERP-software? Dan adviseer ik om eerst onderzoek te doen naar bijvoorbeeld Lightspeed . WooCommerceis een e-commerce plugin voor ’s werelds populairste open-source CMS WordPress. WooCommerce is onderdeel van Automattic, het bedrijf achter WordPress.

Afhankelijk van het gekozen WooCommerce internet hosting type, kun je tot een maximum van drie webshops aanmaken binnen hetzelfde hosting account. Daarnaast kun je een onbeperkte hoeveelheid staging omgevingen/installaties aanmaken van je webshop en deze binnen hetzelfde internet hosting account onderbrengen.

In het scherm dat nu geopend is, vul je de gevraagde informatie in. Geef een goede beschrijving van de naam van de webhook.

Het komt namelijk regelmatig voor dat een specifiek onderdeel van je website na het updaten niet meer zo werkt als voorheen. Wanneer al mijn variabele opties van een product zijn uitverkocht, dan wil ik graag dat dit bij het product wordt weergegeven. Nu moeten mensen stuk voor stuk de variabele opties aanklikken, om te zien dat alles uitverkocht is.

Als je deze optie in WooCommerce activeert moet een bezoeker tijdens het afrekenen echter zelf kiezen voor gratis verzending. Als je kleine objects verkoopt die door de brievenbus passen kun je er voor kiezen om een additional verzendklasse aan te maken voor een briefpakket. Als je bijvoorbeeld een USB kabel gaat verzenden past deze meestal door de brievenbus en zijn de verzendkosten daardoor goedkoper.

Woocommerce Case Ii: Joolz

De beste WordPress plug-ins om te combineren met WooCommerce. Naam, adres en leeftijd van je klant binnen een paar tellen geverifieerd door zijn of haar bank. Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

De koppeling wordt ondersteund vanaf WordPress-versie four.7.5 en WooCommerce-versie 3.0.eight. Met deze add-on ‘Custom Solutions’ kunnen we klantspecifieke aanpassingen of maatwerkmodules toevoegen. Deze module wordt door ons toegevoegd zodra de aanpassingen voor jou zijn gerealiseerd.

  • Ze besluiten om samen een webshop systeem te ontwikkelen, dit systeem is vervolgens op een bestaande WordPress website te installeren als plugin.
  • Bij goedkope webhosting worden er erg veel websites en webshops op één server geplaatst.
  • Daardoor worden nieuwe ontwikkelingen vaak snel doorgevoerd.
  • Alle orders worden direct ingelezen in de software program.

Geef zoveel mogelijk informatie en details, zo kunnen we je beter helpen. Iets wat bij Local Pickup Plus wel standaard aanwezig is, wanneer je verwacht veel quantity te gaan draaien kan dat een betere keus zijn. Maar die $79 die je bespaart kan je natuurlijk ook eerst in een kleine promotie campagne steken. Meerdere dagen selecteren in de lijsten kan door op het toetsenbord de CTRL toets ingedrukt te houden en vervolgens meerdere dagen aan te klikken. Het invoeren van verschillende tijden per dag is enkel mogelijk in de betaalde versie. Openingstijden instellen voor afhalenAls je zowel pickup als delivery WordPress aan hebt staan heb je hier 4 invoervelden. Preorder days, maximum in de free of charge versie is 10.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *