Je Eerste Stappen Zetten Met Woocommerce!

Een keuze maken tussen beide platformen is niet makkelijk, er is dan ook geen beste keuze in dit geval. Maak website bouwen facturen automatisch definitief in Exact, bij een Handel koppeling wordt ook de verkooporder gefactureerd.

Een koppeling met je boekhoudprogramma of een geoptimaliseerde one-page check-out? Heb je producten met verschillende BTW-tarieven? Het is mogelijk om de grootte en het gewicht van het product aan te geven en hierop bijvoorbeeld verzendkosten te laten berekenen. Bureaus, ontwikkelaars en technologische companions… PrestaShop biedt meer dan 250 partners die beschikbaar zijn om u te helpen uw online winkel te creëren. Door gebruik te maken van open source systemen kan eenvoudig het platform onderhouden worden. Door uitgebreide documentatie is uitbreiden mogelijk door de grote neighborhood en ondersteuning.

Je betaalt over het algemeen iets meer voor internet hosting wanneer je een webshop wil maken. WordPress installeren wordpress website en wat basisinstellingen goedzetten. En ook deze schatting is afhankelijk van de grootte en complexiteit.

WooCommerce is de plug-in waarmee een webshop geïntegreerd kan worden binnen een web site. Met een groot aantal standaard blokken is het mogelijk om relatief snel een webshop op te zetten en in te richten.

Waarom Kiezen Voor Woocommerce Internet Hosting In Plaats Van Normale Hosting?

Nadat je dit aangeeft krijg je mogelijk further opties. Soms gebeurt het dat je tijdens het installeren van WordPress hosting wordt doorverwezen naar een pagina voor het ingeven van FTP gegevens van je webserver. Dit hangt af van de manier waarop WordPress is geïnstalleerd.

Hierdoor is het erg belangrijk om gebruik te maken van de juiste caching. Als laatste moet je bij een webshop rekening houden met externe partijen, die door middel van bijvoorbeeld een plugin geïntegreerd worden in de website.

De reden dat dit programma zo populair is, is dat WordPress – na wat Googelen – ook door amateurs eenvoudig te gebruiken. Een WordPress webshop kan je in principe binnen een half uurtje al on-line hebben staan! Je site is snel, je producten komen goed naar voren in de zoekresultaten en je webwinkel ziet er fantastisch uit. Maar conversie valt of staat met het afrekenproces.

Maak bijvoorbeeld een mapping aan met de assortimenten in Exact. Laat ons weten welke velden je graag wilt mappen en wij stellen die voor je in. Heb je geen zin om de wizard te doorlopen of besteed je de installatie liever uit? Kies dan in de wizard voor het implementatiepakket. Wij inventariseren en installeren dan de gekozen koppeling. Ook kun je bij ons terecht voor vragen tijdens het testen en de livegang.

S-Connect koppelt uw Woocommerce-webshop aan uw SnelStart boekhouding. Ook klantengegevens neemt S-Connect over naar SnelStart. Heeft u zelf een contract afgesloten met PostNL, DHL, DHL Express, DPD, Fietskoeriers.nl, GLS, PostNL, Sandd en/of UPS? Het is normaal een flink karwei om alle vervoerders te koppelen aan uw WordPress WooCommerce webshop.

Stap 6: Facebook Toegang Geven Tot Je Woocommerce Webshop

Dus heb je geen fancy mogelijkheden nodig bij je producten dan is Woocommerce mogelijk de beste keus. Je bent binnen no-time aan de slag wat voor kleine bedrijven natuurlijk wenselijk is. Heb je later toch nog additional functionaliteiten nodig, dan is dit later alsnog te doen met extensies.

  • Als je kleine items verkoopt die door de brievenbus passen kun je er voor kiezen om een additional verzendklasse aan te maken voor een briefpakket.
  • In S-Connect stelt u zelf in welk veld in SnelStart de WooCommerce-artikelcode bevat.
  • Voor een groot deel van de mensen is dit daarom een veel betere keuze.
  • Enige vorm van digitale kennis en/of leergierigheid is eigenlijk wel belangrijk.
  • Voordat we een lijstje neerkwakken, wil ik je eerst nog een paar tips meegeven.

Woocommerce is een plugin van WordPress, die het mogelijk maakt om een WordPress website om te zetten tot een webshop. Het CMS is erg gebruiksvriendelijk en kan zonder technische kennis opgezet worden.

Deze kun je meestal rechts helemaal onderaan in een widget vinden. Ik zal hier een basis omschrijving doen om je Woocommerce producten te beheren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *