I’ve Added Woocommerce To My Timber Starter Theme

Bol is een reus in Nederland en België, maar in vergelijking met Amazon en Alie stellen ze niks voor. > Bol.com had over 2019 een woocommerce omzet van 2,6 miljard. Waar Amazon.de 800 miljoen omzet uit Nederland haalde Bol.com had over 2019 een omzet van 2,6 miljard.

Waar hij van 18 man personeel terug is gegaan naar 6 man. Het is wel spannend dat je van 1 of 2 partijen compleet afhankelijk bent Rosanne vertelt over een voorbeeld dat er een webshop was die te maken had met een een of andere hickup met de koppeling tussen die van hun en die van Bol. Dan verlies je gelijk zoveel omzet.

Woocommerce Handleiding

Wat heeft een webwinkel nog als toegevoegde waarde? Rosanne denkt dat dit afhankelijk is van het soort product wat je verkoopt.

  • We hebben ons verkeer met 1.187% laten toenemen door WordPress.
  • Er zijn zelfs verschillende valuta beschikbaar.
  • Alle WooCommerce producten, pagina’s en categorieën worden meteen aangepast zodat je zeker weet dat de juiste taal overal wordt weergegeven.
  • Dat is erg handig als je je klanten verschillende talen wilt aanbieden.

Zij kijkt naar de jongere generatie. Maar als ze ziet wat die allemaal online doen en bestellen dat is bizar veel. Maar eCommerce zal nooit meer verdwijnen maar webshops? Door de komst van Amazon en de groei van Bol.com focussen veel ondernemers zich meer op deze platformen dan op een eigen webwinkel.

Waar Amazon.de 800 miljoen omzet uit Nederland haalde. Ze zitten nog niet eens in Nederland en doen nu al een bijna WordPress hosting een derde van de omzet van Bol.com. Wat zal er gaan gebeuren als zij de deuren echt open gooien in Nederland.

Zij denkt dat de creatieve producten nooit op Bol.com terecht komen. Marco Coninx vertelt in deze podcast dat hij zijn focus totaal verlegt heeft van webshop naar complete WordPress focus op Amazon.

Haar klanten beginnen nu te vragen: Kun je eens kijken hoe we onze producten op Amazon krijgen. Waar zij zich dan over verbaast want ze doen nog niks met Bol.com. Zij denkt wel dat Amazon een enorme influence zal hebben voor vele retailers. Is er nog wel toekomst voor webshops? Webshops zijn zo ingeburgerd en in gebakend.

Woocommerce Plugin Voor Partners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *