In 5 Stappen Je Eigen WordPress Website Met Strato

Ook voor onderhoud en ondersteuning ben je aan het juiste adres. Wij bouwen doeltreffende websites, zorgen dat ze vindbaar zijn in Google en verzorgen de hosting en het onderhoud.

Van simpele formulieren tot en met complexe on-line enquêtes, er is vrijwel niets meer wat we niet kunnen met formulieren op een web site. We koppelen bijvoorbeeld moeiteloos iDeal-betalingen en facturatiesystemen aan je formulier.

Aan ieder ontwerp gaat bij ons een aantal stappen vooraf. Denk hierbij aan content WordPress strategie, conversie-doelen bepalen en wireframing.

Pas daarna gaan we over tot het grafisch ontwerp en het omzetten daarvan naar een werkende WordPress website. Zonder die eerste stappen wordt je web site namelijk nooit meer dan een digitaal visitekaartje.

Alle andere systemen hebben we de laatste jaren dan ook zonder twijfel overboord gegooid. Wij werken onder andere voor: Ook de markt voor webshops wordt in rap tempo veroverd door WordPress. Met behulp van de WooCommerce plugin maken we gebruiksvriendelijke webshops met een uitstekende basis voor zoekmachine optimalisatie.

Kleine Eenvoudige WordPress Website Verhuizen

Voor ondernemers die écht willen groeien. Kenmerken van een goede website WordPress permalink instellen voor een optimale url-structuur Backlinks: wat heb je er aan? © 2020 Écht Online – Ontworpen, Gebouwd, Gehost en Vindbaar gemaakt door

Dat was eind jaren ’ninety leuk, maar tegenwoordig heb je een geoliede on-line lead generator nodig. Koen is professional in het gebruiksvriendelijk maken van zowel de frontend als de backend.

Spring naar de hoofdnavigatie Ons je WordPress web site laten maken is een garantie voor on-line succes.

Goed Verhaal, Maar Kan Ik Dit Niet Toch Gewoon Aan Jullie Uitbesteden?

Stap 7: Blogpagina Maken Op Je WordPress Website

Wij zijn niet alleen heel goed in WordPress, maar er ook nog eens verliefd op. WordPress is het meest gebruikte (30% wereldwijd) content administration systeem ter wereld. Een WordPress web site WordPress hosting laten maken is een garantie voor flexibiliteit en gebruikersgemak. niet afhankelijk van 1 leverancier / geen vendor lock-in; Met meer dan 10 jaar ervaring binnen de gelederen zijn we echte WordPress junkies.

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust eens contact met ons op om te kijken hoe we jou verder kunnen helpen. Wij helpen je graag met het realiseren van een nieuwe WordPress website wordpress webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *