Hoeveel Kan Ik Lenen? Geld Lenen Tegen Een Scherp Tarief

Overlijdt u of uw companion dan moet de overgebleven companion de schuld dus alleen terugbetalen. Zij betalen dan dus elke maand rente en aflossing.

De verzekering keert namelijk een gegarandeerd bedrag uit waarmee (een deel van) de lening kan worden afgelost. Zo kunt u, uw companion of uw nabestaanden de lening (gedeeltelijk) blijven betalen.

Hoe betaalt u uw Persoonlijke Lening? U betaalt iedere maand rente en aflossing voor uw lening through automatische incasso. Als u de lening afsluit, geeft u het rekeningnummer door waarvan we het maandbedrag mogen afschrijven. Dat moet een (Nederlandse) betaalrekening zijn die op uw naam staat.

Een Persoonlijke Lening heeft geen overlijdensrisicodekking. Het kan daarom verstandig zijn een Overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Daarmee regelt u financiƫle ondersteuning als u of uw associate verbouwing financieren overlijdt.

Productvoorwaarden Persoonlijke Lening (zero,6 mb) dienst uitvoering onderwijs, naar de homepage Geld voor college en studie Naar Geld voor school en studie Lenen

Rekenvoorbeeld Persoonlijke Lening Onderstaand rekenvoorbeeld toont de kosten van een Persoonlijke Lening voor verschillende leenbedragen. Hierbij is uitgegaan van de laagste tarieven en een looptijd van 120 maanden.

Als u uw lening gebruikt voor de aankoop, verbouwing of verbetering van uw eigen woning, kan de rente die u betaalt fiscaal aftrekbaar zijn. U gebruikt de Persoonlijke Lening dan bijvoorbeeld voor een nieuwe keuken, badkamer of een dakkapel. Lees meer over de voorwaarden op de web site van de Belastingdienst. Wat gebeurt er met uw Persoonlijke Lening als u overlijdt? Als u samen met uw companion een Persoonlijke Lening afsluit, bent u allebei verantwoordelijk voor het terugbetalen van die lening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *