Oudewater 750 jaar

Hoe Weet Je Of Een Website Op WordPress Draait?

Adressen Van Pagina’s Wijzigen En Bezoekers Mislopen

De oude website wordt doorgenomen, we bekijken de doelen, KPI’s en persona’s in de kickoff assembly. We maken de eerste opzet voor de website samen met de navigatie en gaan implementeren de functionaliteiten.

9.5 van 10 op basis van 26 beoordelingen bij Feedback Company Hoe zit het eigenlijk met de on-line vindbaarheid van een WordPress web site? Een WordPress web site WordPress zorgt al voor eighty tot ninety procent van de zoekmachine optimalisatie, volgens Google (bron:hier). In het kort, een WordPress website heeft:

Hieronder een paar voorbeelden: Stel, je wilt door ons een WordPress website laten maken. Dit zijn de stappen die we nemen: Dit is de foundation voor een goed presterende nieuwe web site.

Na de ontwikkeling wordt er getest door ons, maar ook door jullie. De content wordpress webshop kan bovendien gevuld worden.

We leveren de web site op en beginnen met het verzamelen van knowledge. We gebruiken de gegevens van de bezoekers om verbeteringen te maken. Bovendien houden we de website WordPress hosting veilig.

Wij laten met trots enkelevoorbeeldenzien met aanwijsbare resultaten. Klanten die we aan betere professionele WordPress websites hebben geholpen. Red Melon helpt bijdesign, improvement, strategie en on-line vindbaarheid. Onze projecten zijn altijdmaatwerk. Zo voorkomen we veel technische problemen.

Een company website laten bouwen? Profiteer van onze experience in vele branches en onze snelheid. We dragen bewezen oplossingen aan en stellen de juiste vragen. We sparren bovendien vaak met marketingafdelingen. De afgelopen 12 jaar hebben we dan ook al meer dan 300 bedrijven geholpen.

Mobiele versie afsluiten