Hoe Maak Je Een Website Met WordPress In 2020?

      Geen reacties op Hoe Maak Je Een Website Met WordPress In 2020?

Registreer een .com als je een Engelstalige of internationale website wilt starten. Het is af te raden om met andere extensies als .data of .web te werken. De bestanden van je website worden opgeslagen op je hostingsaccount en deze wordt gekoppeld aan je domeinnaam. Stap 2: WordPress website installeren Zodra je dit geregeld hebt, kun je WordPress op je hostingsaccount installeren.

Duizenden Thema’s Om Uit Te Kiezen

WordPress website maken in 5 stappen! Delen 0Delen 0Delen 0Delen 0ReagerenDelen

Stap 1.2: Een domeinnaam registreren Kies een domeinnaam voor je website en controleer of deze nog beschikbaar is. Je kunt dat hier bij HostNet controleren bijvoorbeeld. Zodra je een domeinnaam hebt bedacht die nog beschikbaar is, kun je hiervan de .nl versie registreren als het een Nederlandse website betreft.

Een WordPress web site maken is tegenwoordig erg eenvoudig. Wil je jezelf een hoop tijd, geld en energie (lees:frustratie) besparen? De 5 stappen om zelf een WordPress web site WordPress hosting te maken:

Je kunt het ook zelf doen als je een beetje verstand hebt van techniek. Ga dan naar de website van WordPress, download de software program en installeer het systeem via FTP op je domeinnaam.

WordPress is free of charge software voor het maken van websites. Het is een zogenaamd CMS dat je gebruikt om je web site WordPress mee te bouwen en te beheren. Bij de meeste hosters, bijvoorbeeld bij WebChamp, kun je dit in enkele seconden laten installeren.

Stap 1: Hosting en domeinnaam regelen Om zelf een WordPress web site te kunnen installeren heb je serverruimte nodig waar jouw web site WordPress website op komt te staan.

Algemene voorwaarden – Contact Kies een domeinnaam voor je webhostingpakket CursussenDienstenSoftwareAl lid? Delen 0Delen 0Delen 0Delen 0Delen zero Delen 0Delen 0Delen 0Delen 0Reageren

Je kunt dit vergelijken met de harde schijf van je pc waar je bestanden op staan. Alleen in Nederland zijn er al honderden hostingspartijen waar je een hostingspakket kunt afsluiten. Prijzen hiervoor beginnen bij €four,- en gaan door tot €50,- per maand. Een aantal goede hostingspartijen zijn bijvoorbeeld:

Verbeter Website Snelheid

Snap je deze laatste zin niet? Dan is het een goed idee om het niet zelf te doen… Zodra WordPress is geïnstalleerd heb je al een volledige website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *