High 11 Beste Woocommerce Plugins

      Geen reacties op High 11 Beste Woocommerce Plugins

Heb jij echter wat grotere plannen of wil je direct goed starten? Dan kun je beter kiezen voor het Woo Premium pakket. Opzetten van een basis webshop is gratis WordPress hosting op de internet hosting kosten na. Kies je voor online boekhoudsoftware, dan betaal je een vast bedrag per maand.

Ik heb ook nog een verdieping gedaan in Woocommerce voorraadbeheer in dit artikel. Beoordelingen activeren; wil je beoordelingen mogelijk maken bij dit product. Wanneer je hebt gekozen voor “Bewerken” in productoverzichtscherm dan kun je ter plekke categorieën aanmaken en selecteren. Eventueel kun je een beschrijving toevoegen die in de hoofdpagina van dit trefwoord getoond zal worden. Vervolgens staat de cursor meteen klaar voor de volgende categorie naam met dezelfde “Hoofdcategorie”. Om snel en efficient categorieën toe te voegen kun je dit het beste doen in Categorieën onder Producten.

Met WooCommerce kun je snel een simpele webshop starten en hiermee on-line producten of diensten verkopen. WooCommerce is eigenlijk een ecommerce-plugin van WordPress. Wereldwijd wordt deze webshop-plugin door miljoenen ondernemers gebruikt. De gebruiksvriendelijkheid van Shopify is volgens velen beoordelingen beter dan WooCommerce. Vooral voor de beginner is het zeer eenvoudig om een webshop op te zetten. WooCommerce vergt al enige voorkennis wanneer je het platform optimaal wilt gebruiken.

De functies van Storefront zijn allemaal exclusief gericht op e-commerce. In dit geval zullen we eerst naar een product moeten navigeren die boven de 10KG weegt en dus additional verzendkosten mee moet krijgen. Nu de verzendingklassen is gedefinieerd kunnen we de further verzendtarieven gaan instellen. In dit scherm gaan we een additional verzendingklasse toevoegen. Allereerst gaan we er voor zorgen dat er een vast tarief per bestelling wordt berekend. Verder zal je na het volgen van deze handleiding niet meer tegen gekke verassingen aanlopen. Dingen die in eerste instantie niet lijken te werken kan je nu heel eenvoudig zelf oplossen.

Woocommerce Uitbreiden Met Extensies

Tegenwoordig kun je WordPress bij de hostingprovider laten installeren met één druk op de knop. De belangrijkste redenen om een WooCommerce webwinkel te maken zijn lage kosten en ontzettend veel flexibiliteit in de toekomst. Met WordPress houd je namelijk alles in eigen beheer. Vind je de commonplace thank you page bij WooCommerce niet mooi? Met Thank You Page Customizer for WooCommerce kun je snel en eenvoudig de thanks page aanpassen. Nou we toch al met een stukje gross sales en marketing bezig zijn, laten we deze plugin dan ook maar niet achterwege laten. Google Analytics is natuurlijk zeer krachtig, maar deze plugin doet daar nog een schepje bovenop.

  • Het CMS is erg gebruiksvriendelijk en kan zonder technische kennis opgezet worden.
  • Woocommerce VS Magento, als je een beetje bekend bent met e-commerce oplossingen dan klinken deze namen je niet onbekend in de oren.
  • Mijn site crasht steeds met deze plugin sinds de laatste update.

Vind en vergelijk hier alle boekhoudprogramma’s die gekoppeld zijn met WooCommerce en vraag gratis proefaccounts aan! Gebruik de keuzehulp om snel het beste boekhoudprogramma te vinden. Of start de keuzewijzer indien u nog niet goed weet waar u naar op zoek bent. Het open source campagne-managementsysteem WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. En dat is niet voor niks, need het heeft vele voordelen. Je moet de web page builder zien als een soort blokkensysteem.

Woocommerce is een plugin van WordPress, die het mogelijk maakt om een WordPress web site om te zetten tot een webshop. Het CMS is erg gebruiksvriendelijk en kan zonder technische kennis opgezet worden.

Met producten per rij kunt u het aantal gadgets kiezen dat in één rij op de pagina’s Winkel en Categorie wordt weergegeven . Shopify is een online platform om een webshop te creëren waarbij Shopify de host is van de website.

Deze kun je meestal rechts helemaal onderaan in een widget vinden. Ik zal hier een basis omschrijving doen om je Woocommerce producten te beheren.

Een keuze maken tussen beide platformen is niet makkelijk, er is dan ook geen beste keuze in dit geval. Maak wordpress webshop facturen automatisch definitief in Exact, bij een Handel koppeling wordt ook de verkooporder gefactureerd.

Betalen doen we liever via iDeal en de creditcard wordt eerder gebruikt bij een buitenlandse vakantie. Is de Facebook integratie in Woocommerce niet gelukt en kan je wel wat hulp gebruiken? Ik bied webshops ook ondersteuning bij de setup. Zorg ervoor dat je deze een duidelijk naam geeft.

Jouw webwinkel verwerkt natuurlijk persoonsgegevens en moet hierdoor voldoen aan de gestelde privacy wetgeving. Bij ons krijg je dan ook een afgeschermde Managed Server voor jouw webshop. Daarnaast ondersteunen wij graag met het inzetten van de benodigde maatregelen wat betreft gegevensbescherming.

De manier hoe deze belangrijke informatie wordt aangeboden verschilt echter wel. Een goed ordertracking proces is dan ook een van de punten die je moet overwegen bij de keuze van je associate. Intussen bieden alle belangrijke vervoerders en de verzendplaformen een goede koppeling of plugin voor WooCommerce. Met de premium versie kan je ook profielpagina’s en PDF bestanden laten indexeren.

Verder kan je een link naar je privacybeleid maken. Klik dan op het onderdeel WordPress en je kan indien nodig deze onderdelen aanpassen. De variaties worden gemaakt op basis van de eigenschappen van een product, je zal deze dus eerst moeten definiëren. Bij het toevoegen van een simpel product, kan je ‘virtueel’ aanvinken in het productsoort paneel. Dit zal de velden zoals, verzending verwijderen. Verborgen– Alleen zichtbaar op de product pagina zelf, dus niet op de overzichts en categorie pagina’s en niet in de zoekresultaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *