Geld Lenen Voor Een Boot? Regel Het Online Bij Moneyou

Over monetary lease is al veel geschreven. Vrijwel elke zelfstandig ondernemer met een fatsoenlijke auto maakt hier gebruik van. Met financiële lease kan je een nieuwe of gebruikte auto kopen en op naam van de zaak zetten, zonder dat het ten koste gaat van jouw liquiditeit. Met andere woorden: De bank schiet de aanschafkosten voor en jij lost maandelijks een huge bedrag af.

Het leenbedrag, de rente en de looptijd staan immers vast. Bij monetary lease verlaag je overigens de maandtermijnen door een slottermijn in te bouwen. Ook voor starters zijn er kansen! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in financieringen voor startende ondernemers. Naar een nieuwe auto hoef je overigens niet lang te zoeken.

Je krijgt de beschikking over een kredietbedrag. Zelf bepaal je hoeveel je maandelijks aflost. Eenmaal afgeloste bedragen operational lease kan je meteen opnieuw opnemen. De rente is variabel: Dat kan een nadeel zijn. De beste autofinanciering voor ondernemers

Tegelijk magazine je al wel allerlei kosten die je maakt fiscaal aftrekken. Je bent immers met monetary lease economisch eigenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *