Extensies En Thema’s Magento Webshop

      Geen reacties op Extensies En Thema’s Magento Webshop

Maar dan begint één van de belangrijkste factoren van een succesvolle webshop: de verzending. Klanten bestellen hun producten vaak ’s avonds en willen dit zo snel mogelijk in huis hebben. We geven je een paar ideas magento webshop voor het versturen van je pakketten:

  • Controleer de documentatie van de template om te weten of het voldoende gedocumenteerd is.
  • Neem eventueel contact op zodat je ook weet hoe snel ze reageren op vragen.
  • Het grote voordeel van Magento (t.o.v. andere open supply software program ) is de grote verscheidenheid aan plug-ins die je kan gebruiken.
  • Ga met de tijd mee en kies een responsive theme zodat je ook op tables en smartphone goed wordt weergegeven.

Net zoals ze willen weten wat een product kost, willen ze ook weten wat er gebeurt zodra ze hebben betaald. Hoe lang duurt het voordat ik mijn product in huis heb? Kan ik het gratis webshop retourneren of niet? En moet ik het zelf naar het postkantoor brengen of wordt het opgehaald?

Je geeft één van de belangrijkste factoren van je webshop uit handen. Zorg dus dat je dat proces neerlegt bij een partij die betrouwbaar en snel is. Ook magento hosting is het een voordeel als ze geautomatiseerd werken en flexibel zijn. Maak niet de fout om voor de eerste de beste of goedkoopste vervoerder te kiezen.

Onderzoek wat je opties zijn, breng in kaart wat je wensen zijn en zoek daar de beste vervoerder bij. Gaat de verzending van je pakketten mis? Klanten willen graag duidelijkheid.

Geef de verzending van je webshopproducten uit handen In het begin kun je het waarschijnlijk zelf nog wel: orders verwerken en naar het postkantoor brengen. Maar zodra je meer succes krijgt, is het al snel niet meer te behappen. Het is daarom verstandig om een contract te sluiten met een pakketvervoerder. Dat scheelt je een hoop kopzorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *