Eight X Mooie WordPress Thema’s Voor Je Webshop!

Dit is echter heel erg afhankelijk van welke hostingpartij je kiest. Meestal kun je met een beetje onderzoek wel een betrouwbare hostingpartij vinden. Onthoud hierbij dat goedkoop in de meeste gevallen duurkoop is. Ga dus niet voor het allergoedkoopste need die bezuinigen vaak op snelheid WordPress en de frequentie waarop back-ups gemaakt worden. Regelmatig komen WordPress, het template dat je gebruikt en je plug-ins met nieuwe versies. Er zit niks anders op om deze dan maar weer elke keer te updaten. Krijg je berichten over updates, dan kun je ze maar beter direct installeren.

Bij deze cursus werken we met één van de basisthema’s van WordPress. Wil je zelf jouw website kunnen bijhouden of misschien zelf een nieuwe web site bouwen. Wij geven prive cursussen die dat mogelijk maken. Wij werken al jaren met grote tevredenheid samen met WEBtima. Tim zorgt er niet alleen voor dat onze computersystemen soepel draaien, hij denkt ook actief mee hoe we onze web site verder kunnen verbeteren. Hij is goed bereikbaar en reageert snel en doeltreffend.

Tevens bevat de web site een hoge thrust-waarde, door de verschillende soorten inkomende hyperlinks van andere bekende websites. Toch verwacht ik dat ik met een gerichte linkbuild– en content material marketing-strategie je hierboven kunt eindigen na een aantal maanden. Het gaat niet alleen om het platform dat je gebruikt, maar ook om de hostingpartij waarmee je samenwerkt en hun eigen ontwikkelaarsteam. WooCommerce is het meest gebruikte en gebruiksvriendelijke e-commerce platform ter wereld voor het content website maken management systeem WordPress. Het platform wordt door miljoenen webshops gebruikt. Een WooCommerce webshop is de perfecte keuze voor elke onderneming die een professionele WordPress webwinkel wil laten maken. WordPress is een ideaal content material management systeem om mee te werken, ook voor leken.

Productomschrijving

Ook het beheren van je orders gaat gemakkelijker met een koppeling naar je eigen administratiesysteem. Hierdoor heb je al je administratie in één overzicht en houd je meer tijd over voor andere zaken. Handige plugins die dit automatisch voor jou doen. Dat scheelt veel tijd en voorkomt dat je per ongeluk verouderde informatie gebruikt.

Deze professionele en kwalitatief hoogstaande designs zijn ontworpen door een team van professionals en bevatten de nieuwste technologieën. Zo zijn ze allemaal responsiveen schalen ze automatisch naar de grootte van het beeldscherm. Dankjewel voor het maken van de mooie en duidelijke website!

We zijn erg tevreden met de nieuwe website voor ons gezelschap. We hebben de samenwerking met Monkey Vision als zeer prettig ervaren. De webbouwers hebben erg goed meegedacht met al onze wensen wat betreft het ontwerp en de content-vulling van de site. Fijne overdracht en ondersteuning bij gebruik van WordPress-systemen en apps.We are very pleased with the model new website for our group.

Aan de hand van een aantal voorbeelden worden alle belangrijke onderdelen besproken. Let op, dit artikel is dus slechts een schets van de belangrijkste mogelijkheden, elke situatie is uniek en dient op eigen wijze te worden bepaald. We richten de webshop zo in dat de bezoeker nooit hoeft te twijfelen over hoe hij de producten van zijn keuze kan afrekenen. We inspireren met de juiste teksten en beelden en maken het eenvoudig om af te rekenen. Ik ben super tevreden en raad iedere ondernemer aan samen te werken met Your Concept! Vorig jaar een nieuwe web site door jullie laten maken waar ik alleen maar positieve reacties op krijg en deze maand besloten een webshop toe te voegen.

Het zal regelmatig voorkomen dat je wijzigingen moet maken aan functies en hiervoor is een child-theme echt noodzakelijk. Doe je dit namelijk in het originele template en er komt een update van je thema, dan ben je deze wijzigingen kwijt. In dit artikel wil ik jou een video en een geschreven handleiding bieden. Ik bied als eerst de tutorial aan, die ik zelf gemaakt heb.

Er was alleen maar negativiteit waarbij WordPress en Woocommerce volledig werden afgebrand. Heb je vragen over het technische gedeelte van iDEAL betalingen? Je kunt ook altijd hieronder een reactie plaatsen. Wil je meer informatie laat je dan informeren door een Rabobank medewerker. Deze kan jou meer informatie geven over de verschillende abonnementen. Hier vind je een directe hyperlink naar Rabobank OMNIkassa. Op dit second draait bijna 40% van het internet through WordPress .

  • Zo vallen er minder gaten in bijvoorbeeld de extensies en maatwerkoplossingen.
  • Dit is wel handig om later te zien hoe je webshop eruit ziet.
  • Heb je in WordPress een landingspagina gebouwd waarop je verkeer vanuit social media, e-mail campagnes en Google Adwords laat landen?
  • Onze ervaring is dat de WooCommerce plugin een behoorlijke aanslag op de bronnen van een hostingserver is.
  • De bestanden bevatten voornamelijk de foto’s die je voor de producten upload.

Wij horen soms horror verhalen van concurrenten die uw web site gijzelen om zich zo aan hun te binden. Als u geen zaken meer met ons wilt doen, even goede vrienden en u krijgt netjes een verhuiscode waarmee u de web site naar uw eigen internet hosting kan verhuizen. Buiten de eenmalige kosten zijn er ook nog maandelijkse of jaarlijkse kosten. Hoe deze kosten in elkaar zitten kunt u hieronder vinden.

Een andere handige plugin is de WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips plugin. Met deze plugin wordt er namelijk automatisch een PFD van de factuur meegestuurd met de bevestigingsmail. Dit kan allemaal in bulk en je kunt de lay-out zelf aanpassen. De plugin is zelf free of WordPress hosting charge, als je gebruik wilt maken van nog meer options, kun je voor de premium variant gaan.

Je ontvangt dan 1 a 2 keer per maand een nieuwbrief met handige ideas om je bedrijf te laten groeien. Bij de volgende stap kun je kiezen hoe je betalingen wilt ontvangen. Als je gebruik wilt maken van een Payment Service Provider zoals Mollie, dan kun je deze stap beter even overslaan. Meer weten over het bouwen van een webshop met Astra en WooCommerce? In deze blog publish vertel ik je hoe je een webshop maakt met WooCommerce in combinatie met Astra. We schaven het nog hier en daar bij en dan kan jij van start gaan. Je hebt dan een website die 100% afgestemd is op jouw wensen, jouw branche en jouw doelgroep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *