Oudewater 750 jaar

Eigen WordPress Website Maken? #1 Gratis Handleiding

Nu ik met het WordPress thema Divi werk, vergeet ik schetsen vaak en maak ik altijd snel een pagina format met het thema zelf. : Het menu, de structuur van je website(het belangrijkste eerst: dit geld ook voor je menu) Voor de meeste web sites geldt dat een simpel menu aan de bovenzijde van de website voldoende is. Hoewel het er leuk uitziet om iets ingewikkelds te creëren, is dit voor je bezoeker niet erg fijn. Hoe simpeler hoe beter is het motto voor het menu.

Website Maken Met WordPress

Zoals je misschien nog herinnert: een webpagina is opgebouwd met blokken. De blokken worden daarna afzonderlijk gevuld met inhoud. Op het website maken A4tje teken je met een potlood: De blokken waaruit de pagina bestaat In de inhoud van de blokken geef je aan:de plek van de foto of icon

De footerhoeveel kolommen de footer heeft de lengte van de tekst of foto (bijv. een keurwaar of betalingsmiddel)

Meestal volstaat eigenlijk maximaal 5 items in het menu. Liefst zonder uit te klappen.

Je menu staat hoog op de bladzijde. Daarnaast komt het terug op elke pagina. Je zet hier dus de belangrijkste pagina’s. Elke pagina die in het menu staat krijgt dus automatisch veel interne hyperlinks WordPress hosting.

Het menu in WordPress is makkelijk te maken en daardoor wordt er nogal eens uitgepakt met heel veel submenu’s. Als je dit perse wilt, denk dan eens aan een megamenu. Dit is over het algemeen duidelijker dan uitklappen per merchandise WordPress.

Mobiele versie afsluiten