Een Webshop Starten

      Geen reacties op Een Webshop Starten

Waarom kiest een dergelijk bedrijf voor magento webshop, wat maakt Magento de beste keuze voor een webshop? Het lijkt vrij voor de hand te liggen dat een webshop flexibel moet zijn, maar Magento is wel heel flexibel. Bijna alles kan aangepast worden en de mogelijkheden lijken eindeloos. Maar laten we eens kijken naar Body & Fit.

Ik weet niet of dit bij iedereen bekend is maar wat een HEERLIJKE webshop is dat! Binnen een paar klikken had ik mijn Omega 3 en Whey protein besteld, geen lastige vragen en direct actie; deze webshop klopt van A tot Z. Je begrijpt dat mijn interesse was gewekt. Eenmaal op mijn werk dacht ik: met welk platform is deze webshop gebouwd? En mijn mening wordt gedeeld need magento hosting de webshop van Body & Fit heeft de Shopping Award gewonnen en is web site van het jaar 2017 geworden.

Waarom hechten zij zo veel waarde aan flexibiliteit? Body & Fit heeft een groot assortiment met eigen producten. Daarnaast verkoopt het bedrijf ook zo’n driehonderd merken van andere voedingsspecialisten. Het webshop aantal producten en orders is enorm: Body & Fit verwerkt gemiddeld meer dan 6.000 orders per dag! Dit lijkt veel, maar door de koppelingen met andere systemen is dit proces grotendeels geautomatiseerd.

Waarom een Magento webshop zo lekker ‘loopt’! Ik bestelde vanochtend aan de ontbijttafel nieuwe voedingssupplementen bij Body & Fit.

Hieronder hebben wij voor u al onze plugins verzameld. Zodra uw account compleet en goedgekeurd is om transacties gaan gebruiken, kunt u er gebruik van maken. Partner plugins voor bestaande Partner premium plugins voor bestaande Magento is een krachtig platform voor webshops.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *