Bedrijfskrediet Mkb Bedrijven, Zakelijk Leningen, Starterskrediet

Dit zijn afspraken waarmee we een deel van de lening terug kunnen krijgen als je onderneming niet meer kan betalen. Met het pandrecht geeft je bedrijf goederen in zekerheid aan ons. Dit betekent dat wij deze goederen mogen verkopen als je je schulden aan ons niet kunt betalen.

Leningen

Dit kan allerlei redenen hebben, zoals ziekte, tegenvallende resultaten of onverwachte kosten. Dit is voor ons een risico, en dat dekken we af met zekerheidsrechten.

Je kiest zelf of je verder gaat met je aanvraag. Veelgestelde vragen zakelijk krediet Wat betaal ik maandelijks voor een zakelijk krediet? Rekenvoorbeeld zakelijk krediet Met deze voorbeeldberekening laten we zien wat je maandelijkse kosten kunnen zijn. Je hebt een zakelijk krediet van €fifty four.000.

Sterkste Groei Bedrijfskredieten In Negen Jaar

Bij het afsluiten van een lening horen financiële verplichtingen: je betaalt maandelijks rente en aflossing. We willen voorkomen dat je een lening afsluit die je niet kunt terugbetalen. Dit is voor je onderneming een risico, maar ook voor ons. Dit risico schatten we in door tijdens de aanvraag van de lening de financiële gezondheid van je onderneming in kaart te brengen. Als je een lening aanvraagt bij New10 lever je jaarcijfers en een overzicht van transacties op je zakelijke rekening aan. Met deze documenten doen we een check op financiële gezondheid van je bedrijf.

Wanneer je daar €10.000 uit hebt opgenomen betaal je op maandbasis gemiddeld de volgende kosten: 5,1% rente over het opgenomen deel (€42,50). Het bedrag wat je maandelijks betaalt voor je zakelijke krediet is €300,50. Waar moet ik op letten bij zakelijk krediet?

Identificeer jezelf via je financial institution en teken de contracten online by way of iDIN. We maken de financiering naar je over! Krediet voor ondernemers Wat zijn de belangrijkste afspraken? Als je een zakelijk krediet afsluit bij New10 spreken we een aantal dingen met elkaar af: Wij zorgen dat het geld 36 maanden lang voor je beschikbaar is

We kijken naar 5 kernelementen: winstgevendheid, solvabiliteit, liquiditeit, terugbetaalcapaciteit en complexiteit van posten op je balans. De score op deze elementen bepaalt het risico van de lening. We nemen bij de inschatting van het risico ook onze ervaring en cijfers van vergelijkbare ondernemingen mee. Er bestaat altijd een kans dat je het geleende geld niet kunt terugbetalen.

Aan het eind van de looptijd kijken we opnieuw naar je financiële situatie Bij meer dan 30 dagen betalingsachterstand bevriezen we je limiet, je kunt dan weer opnemen als de achterstand is voldaan Elke maand los je 1,5% van het opgenomen bedrag af en betaal je rente over het opgenomen bedrag

Ieder kwartaal deel je een overzicht van de bij- en afschrijvingen op je zakelijke rekening. Elk jaar ontvangen we jouw definitieve jaarrekening. De kosten voor een zakelijk krediet zijn opgebouwd uit drie componenten: rente, aflossing en servicekosten. Je betaalt maximaal 0.2% servicekosten over het totale kredietbedrag per maand. De kosten voor je zakelijk krediet kunnen maandelijks verschillen. Wat je precies betaalt is afhankelijk van hoeveel je opneemt. Ontdek of zakelijk krediet bij jou previous zakelijke financiering en ontvang binnen 15 minuten een vrijblijvend aanbod op maat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *