Automation Mailchimp En Woocommerce

Op zich geen probleem zou je denken, want mensen voeren dan toch wel in het straatveld ook een huisnummer in. Helaas spreek ik uit ervaring als ik zeg dat lang niet iedereen dit doet en je er vervolgens zelf achteraan moet. Zeker niet ideaal dus, maar gelukkig is het probleem te tackelen. Wil je af en toe een e-mail WordPress van ons ontvangen met nieuwe artikelen en suggestions hoe jij je webshop kunt optimaliseren? Optimaliseer je webshop voor de Google zoekresultatenSimpele WooCommerce search engine optimization TipsMeest recente berichten

Woocommerce Review: Klantenservice

In dit artikel behandelen we daarom hoe je vanuit WooCommerce klanten een MailChimp e mail lijst krijgt. Soms wil je een product of dienst in een verplichte combinatie met een ander product verkopen. We hebben het niet over gegroepeerde producten die ook los te verkrijgen zijn, het gaat hier om producten of diensten die niet aside kunnen worden aangeschaft. Deze verplichte combinaties kun je in WooCommerce vrij simpel realiseren.

  • Klik op ‘Nu installeren’ en WordPress verzorgt de rest voor je.
  • Voer in het zoekveld ‘WooCommerce’ in en klik daarna op ‘Plugins zoeken’.
  • Zodra je ons hebt gevonden, kun je meer particulars bekijken, zoals de versie, beoordeling en beschrijving.
  • Voor een automatische installatie van WooCommerce, log je in op je WordPress-dashboard, navigeer je naar het plugin-menu en klik je op ‘Nieuwe toevoegen’.

Om de functie van verplichte productafname wat beter uit te kunnen leggen vind je hieronder twee voorbeelden: Verder lezen → Alles over WooCommerce Verzendkosten en Verzendmethoden (vanaf versie 2.6) Het meeste uitgebreide artikel over verzend instellingen Een vervelend onderdeel van WooCommerce is dat er niet standaard een mogelijkheid is om te zorgen dat er een apart huisnummer veld op de afrekenpagina komt. Een aantal thema’s hebben dit wel ingebouwd zitten, maar over het algemeen zal je dit niet zien.

Vaak bevat een thema maar een sidebar, dus worden alle widgets in die sidebar op iedere pagina getoond Wat nou als je op een aantal belangrijke pagina’s een specifieke sidebar met aangepaste widgets wilt hebben? WooCommerce koppelen aan MailChimp Automatisch klanten op je e mail WordPress hosting lijst plaatsen Email advertising is voor een online ondernemer een van de machtigste instruments.

Tip: Download Een Woocommerce Handleiding

Je kunt het gebruiken om een band op de bouwen met je klanten en tegelijkertijd meer sales te genereren. Het is daarom voor iedere ondernemer belangrijk om zoveel mogelijk van zijn klanten op een email website maken lijst te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *