Auto Financieren Via Dé Nr 1 In Leningen

Op foundation van jouw persoonlijk situatie kunnen we deze naar boven of beneden aanpassen. Omdat je Volkswagen aan het einde van de looptijd nog een aanzienlijke restwaarde heeft hoef je de auto natuurlijk niet naar nul af te schrijven. Anders gezegd; bij een financiering van je Volkswagen bieden wij je een aflossingsvrije slottermijn in je financiering. Hierover betaal je gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing.

Zo weet je vanaf het start exact wat je over de totale duur van de overeenkomst betaalt. Bij het Volkswagen Privé Plan kan je kiezen uit een looptijd van 12 tot seventy two maanden. Bij Volkswagen Financial Lease kan je kiezen uit een looptijd van 12 tot 60 maanden. Wat gebeurt er aan het einde van mijn financieringsovereenkomst?

Dit verplicht je nog tot niets. Pas als je het contract getekend hebt voor akkoord is je financiering gereed en kun je gaan genieten van je nieuwe Volkswagen. Welke financieringsvormen zijn er? Voor de particuliere klant bieden wij het Volkswagen Privé Plan.

De slottermijn is altijd lager dan de geschatte toekomstige inruilwaarde. Zo creëer je alvast een aanbetaling voor je volgende auto. Lager maandbedrag door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde. Wanneer je financieringsaanvraag is ingediend en goedgekeurd kun je de auto kopen.

De zakelijke klanten bieden wij een Financial Lease of een Operational Lease. Nadat je een Volkswagen hebt gekozen kun je kijken hoeveel je kunt lenen. De prijs van de auto minus de eventuele inruil en/of aanbetaling is het kredietbedrag dat je nog nodig hebt om de auto aan te kunnen schaffen. En in tegenstelling tot reguliere banken bieden wij je de aflossingsvrije slottermijn. Vervolgens spreek je een looptijd af (bijvoorbeeld 2 of three jaar) en los je het geleende bedrag af met de afgesproken maandbedragen.

Bij de beoordeling van de financiering hebben we dan ook inzicht nodig in je financiële situatie, woonlasten en salaris. Indien je deze informatie niet met je Volkswagen supplier geld lenen wilt delen, kun je dit ook altijd rechtstreeks aan Volkswagen Financial Services doorgeven.

De maandbedragen bestaan uit aflossing en rente. Moet ik een aanbetaling doen voor een financiering? Ja, we werken standaard met een aanbetaling van 25%.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *