Alles Over WordPress » Meer Omzet Met Écht Goede WordPress Websites

Waarom kiezen voor SiteGround? Ze hebben misschien wel de beste prijs/kwaliteitverhouding. Je hebt een prime-notch webhost, snelle hosting, je krijgt een SSL-certificaat, 24/7 support en reside chat voor een goede prijs. Het StartUp pakket van 6 per maand voor de eerste contractperiode (daarna thirteen p/m) is perfect voor starters,

  • Kopieer en plak de gehele URL van jouw web site bij het invoerveld ‘URL’.
  • En sleep ‘Contact’ naar onder.
  • Vul bij het invoerveld ‘Linktekst’ het woordje ‘Home’ in en klik op ‘Aan menu toevoegen’.
  • Noem het bijvoorbeeld ‘Hoofdmenu’ en klik vervolgens op ‘Menu opslaan’.

Het WordPress hostingpakket van €15,- per maand. De andere pakketten zijn voor grote bedrijven of drukbezochte websites wordpress webshop.

En dat gemiddelde is enorm hoog. Bekijk het Premium WordPress hostingpakket van Xel Optie 2: WordPress internet hosting bij SiteGround (goedkoop, 24/7 service en Engelstalig) SiteGroundis een van de grootste en finest beoordeelde Engelstalige hostingproviders ter wereld.

Daarnaast heb je nog een groter GoGeek pakket maar die is niet related WordPress hosting voor de meeste starters. Let op: belangrijke bespaartip

De actieprijs van 6, 10 en 14 p/m telt voor deeerste contractperiode. Daarna betaal je meer: namelijk 13 p/m. Nog steeds een goede prijs, maar wel meer. Normaal staat die op 12 maanden. Maar je kunt die periode ook op 24 of 36 maanden zetten.

Dus je zou 2 of three jaar voor 6 of 10 per maand een hostingpakket van de bovenste WordPress website plank kunnen krijgen. Bij elk pakket kan je WordPress met één druk op de knop installeren.

Waarom WordPress?

En ze worden beoordeeld met een four.8/5. Dat is het gemiddelde van 194 Google reviews.

Het is een extra en enorm fijne zekerheid. Dat je altijd iemand kan bellen of mailen als iets niet lukt. Of zoals ik in een review over xel.nl zeg : “Een hulplijn wanneer je er niet uitkomt, betaalbaar”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *