2 11 Woocommerce Winkelmeldingen, Catalogusweergave En Productafbeeldingen Beheren

Er zijn numerous factoren die de snelheid en prestaties van een webshop bepalen. Een belangrijke graadmeter van webshop en web sites is de snelheid. Is je website langzaam dan bestaat de kans dat de bezoeker de web site weer verlaat en daarmee loop je dus omzet mis. Veiligheid en gegevensbescherming staan hoog op de agenda de laatste tijd.

  • Op dit second is dit namelijk de aller beste, snelste en veiligste vorm van webhosting die je kunt krijgen.
  • Koppel bijvoorbeeld uw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem.
  • Net als WordPress wordt WooCommerce regelmatig geüpdatet.

Of wanneer je een product verkoopt waar maandelijks voor moet worden betaald, dan wil je een abonnement kunnen verkopen. Deze worden dan vervolgens vaak geplaatst op Themeforest; ook zeker de moeite waard is om daar eens een kijkje te nemen. Bij de betaalde versie is namelijk zichtbaar welke bestellingen op welke dag & tijdsslot vallen. Wanneer je meerdere locaties hebt kan je in de gratis versie er 2 toevoegen, in de betaalde versie onbeperkt. Order Preparation minutes, verschijnt wanneer het aantal dagen in punt 5 op zero staat. Vier uren hebben gezamenlijk 240 minuten dus dat kunnen we hier invullen. Dit kan natuurlijk ook meer zijn als je dat wilt.

Hoge Gebruiksvriendelijkheid

Websites, webshops en online marketing zijn de kerntaken om uw organisatie verder te helpen. WordPress in combinatie met Woocommerce wordt door on-line markteers gezien als het meest zoekmachine geoptimaliseerde systeem. Het is dan ook niet echt verbazingwekkend dat veel succesvolle online webshpo houders van Wocommerce gebruik maken. Stap 3 gaat over de betaalmethodes die je aan wil bieden aan de klanten in je store. Standaard biedt WooCommerce Stripe,KlarnaenPayPalaan. Dit zijn drie bekende en ook eenvoudige betaalmethodes. Mijn klanten raad ik altijd aan om te werken met Mollie.

Er zijn verschillende plugins beschikbaar om de velden in WooCommerce uit te breiden. Deze further velden kun je opnemen in de koppeling. Bijvoorbeeld de geboortedatum voor de verjaardagscampagne in Spotler. Kies het juiste webshop systeem en begin direct met jouw on-line succes. Simpel en snel, gebouwd op een bewezen succesvol platform en voorzien van de finest beoordeelde service. De PAY. WooCommerce plugin is goedgekeurd door WordPress.org en is hierdoor ook te vinden in de WordPress Plugin Directory.

Weet je al welke kies die dan, anders klik je op “Doorgaan met mijn ingeschakelde thema”. Samen met cost service supplier Mollie ontwikkelt Van Ons sinds 2016 de module waarmee vanuit WordPress hosting abonnementen through automatische incasso’s mogelijk zijn. Feit blijft dat je op beide platforms goede webshops kunt bouwen. De SaaS webshops kun je niet uitbreiden door te programmeren maar door te werken met een theme en apps voor uitbreidingen zoals koppelingen.

We zijn elke werkdag bereikbaar voor je om te ondersteunen of te sparren website maken over vraagstukken. Dan staan we gewoon 24 uur per dag voor je klaar.

Probeer niet om je probleem op te lossen door een X aantal plugins te installeren, die eigenlijk een andere functie hebben. Door de further WordPress plugins te installeren vergroot je de kans dat je store na een update niet meer functioneert. Daarnaast is de kans groot dat je webshop traag wordt. Deze add-on voor de plugin WP All Import maakt het mogelijk om productgegevens vanuit een Excel of .csv bestand te importeren. De free of charge versie beschikt niet over alle functies en ondersteunt alleen eenvoudige producten. Met de premium versie is het ook mogelijk om variabele producten te importeren of bij te werken. Is je webshop met WooCommerce intussen gegroeid tot meer dan one hundred producten?

Het Juiste Woocommerce

Het maken of restoren van een backup doe je eenvoudig vanuit de WordPress Toolkit. Als je succes wilt hebben met je webshop zijn snelheid en gebruikerservaring belangrijke pijlers. Snelheid helpt bij search engine optimization, terwijl een goede gebruikerservaring je conversie verhoogt.

We hebben ervoor gekozen om het Storefront-thema in te stellen. Hiermee hebben we ook demo content material toegevoegd, zodat er in de webshop voorbeeldproducten staan. Zo heb je een idee hoe jouw webshop eruit komt te zien met echte producten, zowel op de winkelpagina’s als in de beheeromgeving.

Nadat het designteam zijn werk heeft gedaan, gaan onze UX-specialisten testen op gebruikerservaring met kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Breid je WooCommerce webshop uit met plugins voor functionaliteiten die je nodig hebt. Kies uit meer dan 331 officiële WooCommerce plugins waarvan er sommige gratis zijn.

Ga naar de plugin of het thema en klik op Nieuwe taal, selecteer de Nederlandse taal, kies bij locatie Aangepaste en klik op Begin met vertalen. Ben je niet tevreden met de standaard Nederlandse vertaling van WooCommerce? Zelf vind ik de Loco Translate plugin de meest eenvoudige manier om de standaard NL vertaling aan te passen. Met de functie Producten kun je een algemene afbeelding als pictogram voor alle producten instellen. Natuurlijk is het beter om voor elk product een aparte afbeelding te gebruiken. Richt je WooCommerce-webshop in met speciale plugins en thema’s. Wij hebben alvast de populairste voor je op een rijtje gezet.

MplusWebshops.nl zorgt dat jouw site on-line is en wordt bijgehouden, jij hebt er geen omkijken naar. We geloven dat je pas echt groeit als je jouw onderscheidend vermogen laat zien. Zodat je uitstraling en functionaliteiten helemaal passen bij je wensen.

Of dat kan is weer afhankelijk van het thema dat je gebruikt. De kans is namelijk vrij groot dat je een aantal categorieën wil hebben en dat je die categorieën wil tonen in het menu. Daarnaast wordt onze webshop gelijk wat voller en krijg je het gevoel dat je ook echt stappen maakt. Ik kan de tekst veranderen bij ‘Page Title’, maar ik heb besloten dat ik helemaal geen titel wil. Ik wil alles producten op een rijtje hebben, zonder poespas. Het is een kwestie van opties proberen en kijken wat er anders wordt.

Bestellingen worden gesynchroniseerd en zullen verschijnen in WooCommerce. Als een bestelling wordt verzonden, wordt de monitoring informatie automatisch teruggestuurd naar de online marketplace. Wanneer een bestelling op een market wordpress webshop wordt geplaatst, zal ChannelEngine de bestelling exporteren naar uw webshop. De bestelling wordt beheerd in de Magento admin, volgens uw normale gang van zaken. Facturen worden na import direct definitief verwerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *