14 Ontwerp Tips Website

      Geen reacties op 14 Ontwerp Tips Website

Je hebt drie soorten themes: een unieke op maat gemaakte theme (kan tot €2.000 kosten), premium themes (gemiddeld $50) en gratis themes. Het grote verschil tussen de gratis en de betalende themes, is de kwaliteit. Hiermee bedoelen we de veiligheid van de theme, hoe netjes de code geschreven is, hoe snel de theme is en welke SEO troeven het heeft. Wij bouwen alle website met StudioPress Themes.

Website Maken Met WordPress

Zonder backup heb je dan helemaal niets meer in handen. Met BackWPup kan je backups nemen op je server of lokaal. Het is free of charge en je betaalt enkel bij als je een automatische offsite backup wilt (Google drive, Dropbox,…)

Dit is de investering meer dan waard. Moest je een andere betalende theme kiezen dan Studiopress, dan raden we je aan om geen theme te kopen dat gebruikt maakt van visible WordPress hosting composer. Je kunt natuurlijk oom voor iets anders kiezen, zoals een newspaper theme. De werkwijze om een theme te installeren is zeer vergelijkbaar met een plugin te installeren.

Je gaat in de linkerzijbalk naar Weergave > Thema’s. Hier klik je op “Nieuw thema toevoegen”. Je kunt een nieuw thema toevoegen door deze te uploaden of rechtstreeks te installeren. Je kunt natuurlijk ook achter een theme zoeken.

Compress JPEG & PNG pictures is de beste WordPress plugin om afbeeldingen te comprimeren zonder kwaliteitsverlies. Image compression zorgt ervoor dat de afmetingen van een afbeelding kleiner wordt dan de originele afbeelding. Dit zorgt ervoor dat de bestandsafmeting van een webpagina kleiner wordt en het dus minder lang duurt om te downloaden.

Verder Praten Over WordPress?

WordPress Theme kiezen & installeren De volgende stap is het kiezen van je WordPress theme . Dit is een soort template waarmee je je web site wordpress website in een gewenste lay-out plaatst. Als je WordPress installeert, zal automatisch de laatste theme die WordPress heeft gemaakt geïnstalleerd zijn.

Deze plugin heeft een limiet van 500 uploads per maand of je dient te betalen per picture dat je uploadt. Doet het veel beter dan andere compressie alternatieven. Je steekt bloed zweet en tranen in je website website bouwen en plots gaat er iets mis.

Alternatieven zijn iThemes Security en BulletProof Security. Meeste like functies vertragen je web site behoorlijk maar de impression van deze plugin is minimaal.

  • Categorieën aanmaken in WordPress
  • Het enige wat je hier hoeft in te vullen is de naam van de categorie.
  • Je krijgt nu de volgende pagina te zien.
  • Wanneer je niks invult bij Slug, dan zal er automatisch een slug gemaakt worden gebaseerd op de naam van de categorie.
  • Ga hiervoor naar “Berichten -> Categorieën.

Deze plugin take a look at de laadsnelheid van de plugins die je gebruikt. Lees WordPress plugin installeren voor meer informatie. Met deze Redirection plugin kun je verwijderde pagina’s laten doorverwijzen naar een nieuwe pagina om zo een “404 not discovered” melding te voorkomen. Met deze Google Analytics plugin kan je eenvoudig Analytics op je web site installeren. Wordfence Security zorgt voor further veiligheid op je website maar heeft nagenoeg geen performantie impression.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *